301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Aralık 2021 - Pazartesi 21:15 Bu haber 269 kez okundu
 
Akaryakıt fiyatlarına karşı bisiklete bindiler
Akaryakıt fiyatlarına karşı bisiklete bindiler
SİYASET Haberi


Artan yakıt fiyatlarına dikkat çekmek ve çevre duyarlılığını arttırmak için; DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından bisiklet turu düzenlendi.

 DEVA Partisi Adana İl Teşkilatı, İl Başkanı Sadullah Kısacık’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen bisikletli etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Akaryakıt fiyat artışlarının vatandaşlar için çok büyük bir sıkıntı yaşattığını dile getiren Sadullah Kısacık, ‘’Ülke olarak ekonomik sıkıntıları çok fazla htiğimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Döviz kurunun artması, ülkemizdeki güvensizlik ortamı her alanda olduğu gibi akaryakıt tüketiminde de herkes sıkıntı çekmektedir. ‘Asgari ücretli vatandaşlarımız için artık bırakın kendi araçlarına akaryakıt almayı, toplu taşıma araçlarını kullanmaları bile lüks haline geldi!’’ diyerek sözlerine başladı.

İl Başkanı Sadullah Kısacık, düzenlenen etkinliğin sadece akaryakıt zamlarıyla alakalı olmadığını, fosil yakıt tüketiminin hava kirliliğine sebep olduğunu vurguladı.

‘’Biz DEVA Partisi olarak, bu organizasyonu icra ederken sadece artan yakıt fiyatlarına dikkat çekmek için değil, tıpkı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Şehirlerin imarında, bisiklet yollarının artması temel önceliğimizdir. Hem çevre için, hem bireysel sağlığımız için bisiklet kullanımı gerçekten çok önemlidir.’’ İfadelerini kullandı.

İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen etkinlik Yaşar Kemal Yürüyüş Parkurunda gerçekleşti. Organizasyon sonrasında Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık katılımcılarla ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Akaryakıt, fiyatlarına, karşı, bisiklete, bindiler,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı