301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 14:12 Bu haber 315 kez okundu
 
Ak Partili Metin Uğurlu Kiremithane’ye park kazandırdı
Ak Partili Metin Uğurlu Kiremithane’ye park kazandırdı
SİYASET Haberi


Ak Parti Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkanvekili Metin Uğurlu 7/24 Ak Parti hükümetinin icraatlerini halka anlatmakla geçiriyor. Yıllar önce abisini denizde kaybeden Metin Uğurlu Kiremithane mahallesinde tanınır bilinir bir aile olduklarından, 1994 yılında bir parka Kiremithane Ziya Uğurlu Parkı adı verildi. 16 yıl aradan sonra Başkan Fatih Kocaispir’in talimatıyla, Ak Partili esnaf Metin Uğurlu Parkı’ni  genişletmek için kamulaştırma işine çok emek verdi, 1200 metre kare olan park, Uğurlu ve Başkan Kocaispir sayesinde 5 bin metre kareye çıktı. Kiremithane Mahallesine süper bir park kazandırdılar. 

Ak Parti Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkanvekili Metin Uğurlu çalışkanlığı ve azmi ile Ak Parti Teşkilatında sevilmesine neden oldu.  1977 Adana Yüreğir doğumlu, evli 3 çocuk babası olan Metin Uğurlu, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Fakültesi mezunu.
AK Parti Yüreğir ilçe de, bütün birimlerde başarıyla görev yaptı, sırasıyla yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı ve seçim koordinasyon başkanlığı yaptı. Şimdi de Ak Parti Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkanvekili.

Gerek teşkilatçılığı, gerek sahadaki tanınırlığından dolayı vatandaşların en çok ulaştığı meclis üyesi Metin Uğurlu oluyor. Doğup büyüdüğü Kiremithanede Fatih Mehmet Kocaispir in talimatıyla daha önce 1200 metrekare olan Kiremithane Ziya Uğurlu Parkı'nı, oradaki evleri kamulaştırılarak yaklaşık 5000 metrekarelik bir alan kazandırarak, bölgesel Park haline getirilmesinde Ak Partili Meclis Üyesi Metin Uğurlu’nun emeği büyük oldu. 

Metin Uğurlu duygularını şöyle anlatıyor; “Biz bugün sahada rahatlıkla ziyaretler yapıyorsak öncelikle Cumhurbaşkanımızın, partimizin 20 yılda yaptığı icraatler ve belediye başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir'in halkın gönlünde kurduğu taht ve Yüreğir’imize yaptığı büyük projelerden dolayıdır.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ak Parti Yüreğir ilçe başkanımız Necip Fazıl Cengil, teşkilatımız, diğer meclis üyesi arkadaşlarımız ve belediye başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte uyum içerisinde daha çok çalışıp ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. 
Yüreğimiz, Yüreğir halkı için çarpıyor, çünkü bizim derdimiz insan” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ak, Partili, Metin, Uğurlu, Kiremithane’ye, park, kazandırdı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı