301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Aralık 2021 - Pazartesi 21:35 Bu haber 264 kez okundu
 
AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı tamamlandı
AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı tamamlandı
SİYASET Haberi


AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca düzenlenen Teşkilat Akademisi Adana Eğitim Programı 2 gün süren eğitimin ardından sona erdi.

Yüreğir Kültür Merkezi'nde yapılan Teşkilat Akademisi Programı, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' mottosuyla gerçekleştirilen ve ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, il ve ilçe yönetimlerini kapsayan Teşkilat Akademisi Programı'nda, parti yöneticileri, önceki dönem bakanlar, milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler eğitim verdi.

BİRİNCİ GÜN

Teşkilat Akademisi Programı'nın birinci gününde, sırasıyla önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç 'Sessiz Devrimler Çağı', AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz 'AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider', Şair Nurullah Genç 'Ak Değerler', önceki dönem AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş 'Teşkilatın El Kitabı', önceki dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslar 'Savunma Teknoloji Ulaştırma' ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ 'Siyasal İletişim ve Yeni Medya' konusunu anlattı.

İKİNCİ GÜN

Programın ikinci gününde ise, önceki dönem Fatih Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Demir 'Reformcu Ak Belediyecilik', Gazeteci Abdurrahman Uzun 'Etkili İletişim' Gazeteci İhsan Aktaş 'Dünyanın Yeni Yıldızı' ve Sanatçı Uğur Işılak 'Motivasyon' konusunu anlattı. Sanatçı Uğur Işılak, şarkılarıyla da programa katılanları coşturdu.

Teşkilat Akademisi Programı, Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Atakan Yılmaz'ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AK, Parti, Teşkilat, Akademisi, Eğitim, Programı, tamamlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı