301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 11:04 Bu haber 259 kez okundu
 
Ak Parti Seyhan ile Şule Özülkü el ele
Ak Parti Seyhan ile Şule Özülkü el ele
SİYASET Haberi


Seyhan Ak Parti ilçe Başkanı Av. Mustafa Özkan mahalle gezilerini sürdürüyor. Her gezilerinde Belediye Meclis üyelerini de yanlarına alarak halkın arasına karışıyorlar.  Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Yarar ve bu hafta rahatsız olsa da Ak Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şule Özülkü’yü alarak Hadırlı mahallesine çıkarma yaptılar. Meclis Üyesi Şule Özülkü instagram hesabında; “Halkımızın sorunlarını dinlemek, çözüm getirmek bizlerin görevidir” diye paylaşmış. 

Seyhan Ak parti ilçesi mahalle gezilerini başkan Av. Mustafa Özkan başkanlığında sürdürüyor. Her hafta bir iki meclis üyelerini yanlarına alarak halkın arasına karışıyorlar. Bu haftanın konuğu Seyhan Ak Parti Meclis üyesi Ahmet Yarar ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şule Özülkü oldu. 
Bir aydır sağlık sorunları olan Meclis Üyesi Şule Özülkü Ak Parti denince akan sular onun için duruyor ve hasta masta dinlemeyerek verilen görevi en eksiksiz bir şekilde yerine getirmesiyle biliniyor.


Şule Özülkü Ak Parti Seyhan ilçenin düzenlediği mahalle gezilerinde Hadırlı’ya çıkarma yaptılar. 
Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şule Özülkü instagram  hesabında geziyle ilgili yaptığı paylaşımda; “ Seyhan ilçemiz Sayın Av. Mustafa Özkan  ve Seyhan Belediyesi Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Yarar  ile Hadırlı  mahallemizde  hemşerilerimizle  bir araya gelerek sorunları dinledik, çözüm önerileri ve talepleri aldık. Şehrimizin gelişimi ve vatandaşlarımızın rahatı temel hedefimiz” diye paylaşımda bulunmuş. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ak Parti, Seyhan, ile, Şule, Özülkü, el, ele,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı