301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 22:21 Bu haber 596 kez okundu
 
Ak Parti’den Gençlik Şölenine davet
Ak Parti’den Gençlik Şölenine davet
ASAYİŞ Haberi


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın organize ettiği Gençlik Şöleni’ne katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü Adana’ya geliyor.  

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adanalıları 21 Mayıs Cumartesi Günü Yeni Adana Stadyumu’nda yapılacak Gençlik Şölenine davet etti. Başkan Ay, Adanalıların Cumhurbaşkanını Adana Kebabı ve şalgamından daha çok sevdiğini belirtti.

Ak Parti Adana İl Başkanlığı’ndan düzenlenen basın toplantısında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve İl Başkanı Mehmet Ay düzenlenecek Gençlik Şöleni ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekim ayında Adana’da misafir ettiklerini belirten Başkan, 21 Mayıs tarihinde ikinci kez tekrar misafir etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Ay, 21 Mayıs’ta gençlik kolları genel merkezi tarafından tertip edilen Gençlik Şöleni’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 81 ilinden gelecek olan gençler ve Adanalı hemşehrileri ile bir araya geleceğini aktardı.

8 SENE SONRA BU ŞÖLENİN YAPMASININ MUTLUĞUNU YAŞIYORUZ

Bu şölenin kendilerini ve Adanalıları heyecanlandırdığı ve mutlu ettiğini dile getiren Ay, gençlik kollarının da bu şölende mutlu edici heyecanlandırıcı çok önemli detaylarının olduğunu vurguladı. Gençlik Şöleni’nin AK Parti tarafından her sene geleneksel hale getirilen bir şölen olduğunu işret eden Ay, “2014 yılından sonda yaklaşık 8 yıldır bu şölen yapılmıyordu. 8 sene sonra bu şölenin yapmasının mutluğunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız alternatif iller arasında Adana’mızı işaret etmesi ve bu şöleninin gerçekleşmesi konusunda göstermiş olduğu iradeden ziyadesiyle mutlu ve memnun olduk” dedi.

ADANALILARIN CUMHURBAŞKANIMIZI ADANA KEBABI VE ŞALGAMINDAN DAHA ÇOK SEVDİĞİNİ BİLİYORUZ

Başkan Ay Adanalıların Cumhurbaşkanını Adana Kebabı ve şalgamından daha çok sevdiğini belirterek, “Adanalı vatandaşlarımız, Adanalı hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı Adana Kebabı ve şalgamından daha çok sevdiğini biliyoruz. 21 Mayıs Cumartesi Günü tüm Adanalı hemşehrilerimizi partili partisiz tüm gençleri Cumhurbaşkanımızı karşılamak ve dinlemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı..

EYÜP KADİR İNAN GENÇLİK ŞÖLENİNE DAVET ETTİ                           

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, 21 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'da gençlerle bir araya geleceğini söyledi. İnan, Yeni Adana Stadı'nda 21 Mayıs'ta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı "Adana Gençlik Şöleni" programıyla ilgili bilgi verdi.  Partilerinin, kurulduğu günden bu yana 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlediğini aktaran İnan, gençlik şölenlerine 2014'ten beri çeşitli nedenlerle ara verdiklerini söyledi. İnan, bu yıl Kovid-19'un etkisinin azalmasıyla bu geleneğe yeniden başladıklarını, bu kapsamda 21 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teveccühleriyle "Adana Gençlik Şöleni" programını yapacaklarını dile getirdi.

KONSERLER OLACAK

Adana'da son zamanlardaki en kapsamlı gençlik etkinliğini gerçekleştirmek için 1,5 ay önce hazırlıklara başladıklarını vurgulayan İnan, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 81 ilden tüm ilçe, il, üniversite, lise teşkilatlarından, AK Gençlik'in tüm teşkilat mensupları, Adana'nın ev sahipliğinde muhteşem bir şölene imza atacağını dile getirdi.  İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından sonra sanatçıların da konser vereceği 21 Mayıs'taki etkinliğe herkesi beklediklerini ifade etti.

SON 20 YILDIR YAPILAN İCRAATLAR

Etkinlikte, AK Parti'nin gençlik vizyonu, son 20 yıldır yapılan icraatlar ve 2023'e girerken tüm mesajların da bu şölenden verileceğini dile getiren İnan, programa yurt dışından da katılım olacağının bilgisini verdi. İnan, son bir yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 gençlik buluşmasıyla gittiği illerde gençlerle bir araya geldiğini ifade ederek, "Ülkemizin her bir iline Cumhurbaşkanımız gittiğinde o ilin gençleriyle bir araya gelen, son zamanlarda en fazla gençlerle program yapan lider oldu. Bu son bir senede yapmış olduğumuz 19 gençlik buluşmasını taçlandıracağımız program da bu şölenimiz olacak." dedi.

26 ÜLKEDEN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI KATILACAK

İnan, “26 Farklı ülkeden gençlik kolları genel başkanları ülkeleri ve partilerini temsilen gelecekler. Dış ülkelerden bu kadar teveccühünün Adana’ya olması bizleri de mutlu etti.  Cumhurbaşkanımız 19 gençlik buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanımızın gençlerle en fazla program yapan lider oldu” diye konuştu.

Öte yandan yaklaşık 110 bin genci buluşturacak şölen, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. Sanatçılar Oğuzhan Koç, Tuğçe Kandemir, Uğur Işılak ve Erdem Kınay da konser verecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ak, Parti’den, Gençlik, Şölenine, davet,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı