301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Mart 2021 - Perşembe 21:21 Bu haber 1090 kez okundu
 
ADEO, ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’ne layık görüldü
ADEO, ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’ne layık görüldü
AKTUALİTE Haberi


Adana Tepebağ Rotary Kulübü ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’nü bu yıl Adana Eczacı Odası(ADEO)’na verdi.

Adana Tepebağ Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Yücelt, Hüseyin Yılmaz, Faik Ünel, Funda Cerit ve Dilek Tansuğ ile birlikte Adana Eczacı Odası yönetimini ziyaret eden Başkan Erol Toklu, bu yılın ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’nü tüm eczacı ve eczane çalışanlarına hitaben ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’a verdi.

 

TOKLU, “ŞEHİT VEREN MESLEK GRUBUSUNUZ”

Kovid-19 pandemisi sürecinde eczacı ve eczane çalışanlarının canlarını tehlikeye atarak topluma sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Adana Tepebağ Rotary Kulübü Dönem Başkanı Erol Toklu, “Pandemik dönemde topluma sağlık hizmeti sunmak için şehitler veren meslek gruplarının başında geliyorsunuz. Bizler kulüp olarak; toplumda kültürün arttırılması, sosyal ve sanatsal yönde gelişimin sağlanması, sağlık konusunda hastalıklarla mücadele edilmesi, bulaşıcı hastalıkların önlenmesi, ekonominin düzeltilmesi şiarıyla çok çeşitli toplumsal konulara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler takdir edilecek meslek gruplarının içerisinde yer alıyorsunuz. Bu anlamda ‘Aile ve Toplum Hizmet Ödülü’nü sizlere vermeyi uygun gördük. Yitirilen tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz.” dedi.

 

ECZ. YALBUZDAĞ, “ECZACILIK ZORLU VE RİSKLİ BİR MESLEK”

ADEO Genel Sekreteri Ecz. Oğuzhan Sürme, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, YK Üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe ve Ecz. Fulya Akgün ile Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Hakan Deniz’in hazır bulunduğu ödül töreninde şahsı, oda yönetimi, eczacı ve tüm eczane çalışanları adına verilen ödül için teşekkür ederek konuşan ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Eczacılar halkın en yakınında olup, çok kolay ulaşılabilen ücretsiz sağlık danışmanıdır. Özellikle yüz yılda bir rastlanan, tedavisinin bilinemediği pandemi savaşında, kendi canımızı, meslektaşlarımızın ve çalışanlarımızın canını hiçe sayıp, en ön saflarda yer aldık. Hastalarımızın ve yakınlarımızın sağlığını düşünerek çok ciddi tedbirler alarak hizmet vermeyi sürdürdük. Mesleğimiz zorlu ve riskli bir meslek olmasına rağmen eczanelerimizi kapatmayı asla düşünmedik. Halkın sağlığını korumak için yemin ettik. Bizlere layık gördüğünüz bu ödülü çok anlamlı buluyoruz. Meslektaşlarım ve çalışanlarımız adına hepinize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADEO,, ‘Aile, ve, Toplum, Hizmet, Ödülü’ne, layık, görüldü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı