301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Mart 2024 - Pazartesi 21:32 Bu haber 110 kez okundu
 
Adanalı gençler sosyal medyadan sosyal meydana akın etti
Adanalı gençler sosyal medyadan sosyal meydana akın etti
AKTUALİTE Haberi


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet sürdüren Adana Gençlik Merkezi, “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” diyerek Cumhuriyet Parkı’nda gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Çukurova ilçesine bağlı Cumhuriyet Parkı’nda düzenlediği programla Adana Gençlik Merkezi atölye faaliyetlerini meydana taşıyan Adana Gençlik Merkezi, gençlerin gönlünü fethetti.

Adana Gençlik Merkezi’ne eğitimleri devam eden gitar, bağlama, keman öğrencilerinin muazzam müzik şölenleri, karate öğrencilerinin gösterileri, halk oyunlarının açık havadaki ambiyansı ile Adanalı gençler unutulmaz anlar yaşadı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalı, gençler, sosyal, medyadan, sosyal, meydana, akın, etti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı