301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Ekim 2023 - Perşembe 21:55 Bu haber 296 kez okundu
 
Adana’ya gelir gelmez Adana Gençlik Merkezi ile tanıştılar
Adana’ya gelir gelmez Adana Gençlik Merkezi ile tanıştılar
SPOR Haberi


Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, Adana’ya gelen üniversite öğrencilerini merkez otogar ve hava alanında karşılayarak öğrencilerin hem KYK yurtlarına ulaşımlarını sağladılar hem de Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundular

TRANSFERLERİ SAĞLANDI

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet yürüten Adana Gençlik Merkezi, Türkiye’nin dört bir yanından Adana’ya üniversite okumaya gelen öğrencilerin KYK yurtlarına ulaşımını sağladı. Transfer sürecinde gençlik liderleri araçlarda üniversiteyi kazanarak Adana’ya gelen öğrencilere eşlik ederek Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri, eğitim ve atölyeleri, gençlik kampları hakkında bilgilendirmede bulundu.

“MERKEZİMİZ VE FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİYORUZ”

Merkez otogar ve hava alanında açtıkları stantlarda Adana Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederken “Adana Gençlik Merkezi olarak Türkiye’nin dört bir yanından kentimize gelen gençlerimizi samimiyet ve güler yüzle karşılayarak yurtlarına ulaşımlarını sağlıyoruz. Aynı zamanda burada kendilerini bekleyen gençlik faaliyetleri ve merkezimiz hakkında bilgilendiriyoruz, ilgilerine teşekkür ederiz” dediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’ya, gelir, gelmez, Adana, Gençlik, Merkezi, ile, tanıştılar,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı