301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Şubat 2024 - Cuma 22:15 Bu haber 4545 kez okundu
 
ADANA VETERANLAR HENTBOL KARMASI ANKARA’YA GİTTİ
ADANA VETERANLAR HENTBOL KARMASI ANKARA’YA GİTTİ
SPOR Haberi


THF 48. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ANITKABİR ZİYARET EDİLECEK

KAFİLE BAŞKANI ÖZHAN: “KENTİMİZİ DAVRANIŞ VE BAŞARIMIZLA

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.

Adana Veteranlar Hentbol Karması Antrenör ve Kafile Başkanı, THF Veteranlar Kurulu Üyesi Eski Milli Hentbolcu Şükrü Özhan, THF 48. Kuruluş yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlanacağını, bunu yaşamak ve Ankara’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

ADANA VETERANLAR GEÇEN YIL TÜRKİYE 2. OLMUŞLARDI

Adana Veteranlar Karması’nın geçen yıl Türkiye ikincisi olduğunu ve 8 oyuncularının Federasyon karmasına seçildiğini anımsatan Şükrü Özhan şöyle devam etti:

“Adana karması olarak kentimizi; davranışlarımız ve başarımızla en iyi şekilde temsil edeceğiz ve renk katacağız. 3 Şubat Cumartesi günü önce Anıtkabir’i ve Ata’mızı ziyaret edeceğiz. Daha sonra da gösteri maçları yapacağız. Geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi olmuştuk. Bu yılda aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Geçmiş yıllarda okul ve kulüp takımlarında forma giyen 40 yaş üzeri sporcularımız bunun bilincinde.”

FEDERASYON KARMASINA SEÇİLEN 8 SPORCU

Veteranların önümüzdeki süreçte yurt dışında turnuvalara da katılacağını ifade eden Özhan, kendilerine malzeme ve ulaşım konusunda destek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Bu arada federasyon karmasına seçilen sporcuların isimleri şöyle: Fatih Yıldırım, Tolga Üçdağ, Tarık Eser, Barış Birengel, Tunç Üçdağ, İsmail Çakıt, İlker Yıldırım, Ümit Adaş

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, VETERANLAR, HENTBOL, KARMASI, ANKARA’YA, GİTTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı