301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Mayıs 2021 - Perşembe 18:14 Bu haber 427 kez okundu
 
Adana Taksiciler Derneği Başkanı Kandemir’den Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı.
Adana Taksiciler Derneği Başkanı Kandemir’den Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı.
ADANA Haberi


Dayanışmanın, paylaşımın ve kardeşlik köprülerinin kurulacağı bir Ramazan bayramı temenni ediyorum.

2021 Ramazan Bayramı’nı bütün dünyada büyük can kayıplarına sebep olan pandeminin ağır koşulları altında, gelecek kaygısı, yoksulluk,   nedeniyle büyük bir hüzünle karşılıyoruz.

Başta Adana esnafı  olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Çok değerli  taksici meslektaşlarım, tam kapanma döneminde şartların ağırlığı, ekonominin ve piyasanın darlığı, Adana’daki taksiciliği yapılamaz hale getirdi birçok arkadaşımızı Covid 19 nedeni ile  kaybettik.

Bu kadar sıkıntılı bir dönemden geçerken bu yıl da Ramazan Bayramı’nı biraz buruk kutluyoruz.  Bir çoğumuz anne babamızın ellerini öpemeden, sevdiklerimizi ziyaret edemeden bayramı geçireceğiz.

Hüzünlü bir bayram olacak böylesi zor günlerden geçerken, ortak değerlerimiz bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracaktır. Bayramlarımız mutlaka  barış, kardeşlik, eşitlik ve dayanışmanın bilince çıkarılmasına vesile olacaktır.

Bu Ramazan Bayramının kederlerimizi, sevinçlerimizi,ekmeğimizi paylaşma seferberliğine vesile olacağına inanıyor.Ramazan Bayramı’nın  ülkemize ve bütün dünyaya sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Adana Taksiciler Derneği Başkanı

Mehmet Emin Kandemir

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Taksiciler, Derneği, Başkanı, Kandemir’den, Ramazan, Bayramı, Mesajı, yayımladı.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı