301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Eylül 2022 - Çarşamba 21:03 Bu haber 325 kez okundu
 
Adana Running Clup atletleri hedef büyüttü
Adana Running Clup atletleri hedef büyüttü
SPOR Haberi


Hayatında hiç koşmamış insanların dahi koşabileceğine inanan Adana Running Clup, herkesi koşmaya davet etti.

Her hafta Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri açık havada buluşarak antrenman yapan üyelere her geçen gün yenileri katılıyor. Etkinliklerin ücretsiz olduğu ve herkese açık olduğu belirtilirken; katılmak isteyenlerin @adanarunningclup’ün instağram hesabını takip etmelerinin yeterli olduğu ifade edildi.

Koşu gönüllüsü bir grup sporseverin kurduğu koşu topluluğu olan Adana Running Clup bireyleri; koşmayı sevdirmek, toplumun tüm kesimlerinde yapılabilmesini sağlamak, aynı zamanda üyeler arasında kaynaşma ve dayanışma ortamı yaratmayı hedefliyor.

Topluluk resmi bir spor kulübü olarak faaliyetlerine devam ederken, ulusal ve uluslararası organizasyonlara da tamamen amatör olarak katılım sağlıyor ve renk katıyor.

Klikya Ultra Maratonu öncesi tanıtım toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; maratonun Mersin’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ve organizasyonu geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek; tarih, doğa ve sporun bir araya geleceği maratonun 5 farklı kategoride gerçekleşeceğini söyledi.

KLİKYA ULTRA MARATONU

Geçtiğimiz hafta Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Kızkalesi’nde gerçekleştirilen Klikya Ultra Maratonu’nda üyelerinin büyük bir bölümünün dereceye girdiğini belirten Adana Running Clup yöneticileri; sağlanan başarının kendilerini cesaretlendirdiğini, gelecekte önemli organizasyonlarda daha büyük başarılar elde etmek için çalışacaklarını dile getirdiler.

Sporcuların bazen bir dereden atlayıp, yüksek bir tepeden geçerken bazen de kayaları tırmanıp yokuş yukarı çıktığını ve başlangıç noktasının tarihi Kızkalesi olduğunu belirten Adana Running Clup üyeleri, zorlu maratondan başarıyla çıkmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bu arada Adana Running Clup yönetiminin; yakın gelecekte Adana’da Ultra Maraton düzenlenmesi için çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Running, Clup, atletleri, hedef, büyüttü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı