301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Eylül 2021 - Perşembe 23:33 Bu haber 391 kez okundu
 
ADANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PYK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ADANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PYK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EKONOMİ Haberi


Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cebrail Şahin ve Protokol Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye’de özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında mesleki ve teknik eğitime yönelik hayata geçirilen ‘Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’ kapsamında Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Ticaret Borsası’nın hamiliğinde faaliyetlerini sürdüren Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı faaliyet planlamaları görüşüldü.

LGS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 90 doluluk oranına ulaşan Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda teknik ve altyapı anlamında yapılan yeni modernizasyon yatırımları ile geleceğin aranan elemanlarının yetiştirilmesine yönelik yapılan çalışmaları değerlendirildi.

Toplantı sonrasında PYK üyeleri 120 yıllık tarihi okulda yenilerek, yeni ve teknolojik bir görünüme kavuşan elektrik elektronik, endüstriyel otomasyon, makine, mobilya atölyeleri ile önümüzdeki dönemde yenilenecek olan metal, ve tekstil atölyeleri ile dersliklerinde incelemelerde bulundular.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, MESLEKİ, VE, TEKNİK, ANADOLU, LİSESİ, PYK, TOPLANTISI, GERÇEKLEŞTİRİLDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı