301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mayıs 2021 - Perşembe 20:08 Bu haber 915 kez okundu
 
ADANA KUDÜS İÇİN TEK YÜREK
ADANA KUDÜS İÇİN TEK YÜREK
DÜNYA Haberi


ASİM’DEN "KUDÜS İÇİN TEK YÜREK" BAŞLIKLI FOTOĞRAF SERGİSİ

MAHMUT ERASLAN: "FİLİSTİN’DEKİ ZULME KARŞI SESİMİZİ YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ"

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM), İsrail işgal güçlerinin Filistinlilere yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla fotoğraf sergisi açtı.

ASİM Başkanı Mahmut Eraslan serginin açılışına katılım sağlayan ve destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında 1948 yılından bu yana siyonizme karşı mücadele eden Filistinlilere desteklerinin her şart ve koşulda devam edeceğini söyledi.

Filistinli mazlumlara karşı saldırılara sessiz kalamayacaklarını sözlerine ekleyen Eraslan; "Sivil toplum kuruluşları olarak hedefimiz Gazze'yi gündemde tutmak ve bu zulme karşı sesimizi yükseltmek" dedi.

İşgal rejiminin 73 yıldır Filistin’de terör estirdiğini ve Müslümanlar zulüm altındayken kendilerinin rahat duramayacaklarını ifade eden Eraslan, “Öfkemiz sapa sağlam bir şekilde dipdiridir. Bizler şehitler verdik, vermeye de hazırız. İşgal rejimi İsrail'e imanımızla kafa tutuyoruz. Tüm dernek, vakıf, cemaat ve yapılarla birlikte hareket ediyoruz. Filistin’e yardım ulaştıran hangi kurum olursa olsun onlara da maddi destek vermeye hazırız” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, KUDÜS, İÇİN, TEK, YÜREK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı