301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Ekim 2023 - Pazartesi 23:11 Bu haber 271 kez okundu
 
ADANA KARMASI ŞAMPLİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDI
ADANA KARMASI ŞAMPLİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDI
SPOR Haberi


THF 2. ULUSAL HENTBOL TURNUVASINDA

ADANA KARMASI ANTRENÖRÜ ÖZHAN: “İYİ BİRHAZIRLIK DÖNEMİ

GEÇİREMEDİK EKSİĞİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE 2. OLDUK”

“İLK KEZ SEÇİLECEK VETERAN MİLLİ TAKIMA EN AZ 4 OYUNCU

VERECEĞİMİZİ UMUYORUM”

Burdur’da 28 Eylül /1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen “Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2.Ulusal Turnuvası”nda Adana karması eksiklerine rağmen turnuva ikincisi oldu.

THF Veteranlar Kurulu Üyesi ve Adana Karması Antrenörü Şükrü Özhan, iyi bir hazırlık dönemi geçiremediklerini belirterek, “Turnuvaya çeşitli nedenlerle 9 kişi gittik. Ayrıca sporcu arkadaşlarım çalıştıkları için iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Buna rağmen ikincilik elde ettik” dedi.

Turnuvada hentbol tarihinde ilk kez veteranlarda milli takım oluşturalacağına dikkat çeken Şükrü Özhan konuşmasında şunlara yer verdi:

 “Öncelikle duyarlı, bilgili ve donanımlı Federasyon Başkanımız Uğur Kılıç ile Veteranlar kurulu üyelerine teşekkür ederim. Turnuvaya 4 erkek, 6 kadın toplamda 10 takım katıldı. Tüm takımlar kazanmanın yanı sıra centilmenliğe önem verdi. Çok verimli bir turnuva yaşandı. Burdur’a eksik kadro ile gittik. İlk maçımızda Ankara Pochet’de takımına 18-12 yenildik. Bu maçta kalecimiz kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Oyuncu bir arkadaşımızı kaleye geçirmek zorunda kaldık. İkinci maçımızda Ankaragücü takımını 15-13, üçüncü maçımızda da Alman Lisesi veteran takımını da 16-10 yenerek turnuva ikincisi olduk. Kupayı (A) Klasman Gözlemcisi Mehmet Şimşek’ten aldık. Yeni sezon için daha erken hazırlık yaparak şampiyonluk kupasını Adana’ya getireceğiz”

İLK KEZ OLUŞAN MİLLİ TAKIMDA 4 ADANALI BEKLENİYOR

Şükrü Özhan, turnuvada Adana karmasının Tunç ve Tolga Üçdağ, İlker Yıldırım, Tarık Eser, Barış Birangel, Mehmet Yüksel, Ümit Adaş Fatih Yıldırım ve Erhan ve Erman Özmay kardeşlerden oluştuğunu, turnuvada en iyi pivot Tolga Üçdağ, en iyi sol oyun kurucu Tunç Üçdağ kardeşlerin seçildiğini ifade etti.

Önümüzdeki günlerde milli takım aday kadrosunun açıklanacağının altını çizen Şükrü Özhan, “Adana karmasından en az 4 oyuncumuzun milli takıma girmesini umut ediyorum. Çünkü çocuklar bunu hak ediyorum” diye konuştu.

Özhan, Federasyon Başkanı Uğur Kılıç’ın yeniliğe açık olduğunu kanıtladığını, ilk kez veteran hentbolcuların yurt dışına açılacağının müjdesini verdiğini belirterek, turnuvaya büyük emekleri olan THF Veteranlar Kurulu Başkanı Ayten Altun, yönetim kurulu üyeleri Mutluhan Timurçin, Erhan Acar, Müfit Ural, Erdal Beşpınar, Cengiz Ferah, Nurcan Tabakoğlu, Deniz Gaşgi, Demet Topa’ya teşekkür etti. 

Özhan, spor malzemesi desteği için Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a da teşekkür etti.  

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, KARMASI, ŞAMPLİYONLUĞU, KIL, PAYI, KAÇIRDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı