301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Haziran 2022 - Perşembe 23:01 Bu haber 620 kez okundu
 
ADANA KIZILAY’DAn UKRAYNAYA İYİLİK ELİ
ADANA KIZILAY’DAn UKRAYNAYA İYİLİK ELİ
DÜNYA Haberi


Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşta, insanlık bir kez daha savaşın doğurduğu yıkım, acı ve kayıplarla şahit olurken, Türk Kızılayı savaş mağdurlarına yardım elini uzatmayı sürdürüyor.

Kızılay Adana şubelerinin katkılarıyla toplanan yardım tırları, Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı’nını da katıldığı törenle Ukrayna’ya uğurlandı.
Saygılı, yardımların toplanmasında büyük katkı sunan Lions Avrupa Proje Koordinatörü Nilgün Niord ve Adana Elit Lions Kulübü yetkilileri  ile Lions Siber Yörük’e katkılarından dolayı teşekkür etti.
Saygılı, uluslararası toplumun çaresiz kalarak izlediği bu krizde sivil yerleşimler, sivil insanlar, çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve engellilerin yaşadıkları acılara dikkati çekerek, bu yaraların sarılması için iyilik eli uzatan Kızılay ın tüm yardım severlerini tebrik etti.
Nilgün Niod ise iyilik eli Kızılay aracılığıyla Ukrayna'ya yardım eli uzatmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Kızılay, dünyanın her noktasına yardım ulaştıran bir iyilik hareketi. Biz lionslar gibi benzer işler yapıyor.Bu nedenle  bu güzide kurum ile işbirliği yapmaktan mutlu olduk. Yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kızılaya emanet ettik. Tüm katkı sunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, KIZILAY’DAn, UKRAYNAYA, İYİLİK, ELİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı