301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Ocak 2024 - Salı 21:15 Bu haber 171 kez okundu
 
Adana Gençlik Merkezi Aile Birliği faaliyete geçirildi
Adana Gençlik Merkezi Aile Birliği faaliyete geçirildi
AKTUALİTE Haberi


Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Projesi”ne yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

PROJEYİ FAALİYETE GEÇİRDİLER

Kentin gençlerini Türkiye Yüzyılına hazırlayan faaliyetler, eğitim ve etkinlikler ile buluşturarak Adana’da ve bölgede dikkat çeken çalışmalara imza atan Adana Gençlik Merkezi, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı öncülüğünde kısa bir süre önce fizibilite çalışmaları yapılıp proje haline getirilen Aile Birliği’ni faaliyete geçirmeye başladı.

HER EĞİTMEN ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE BİR ARAYA GELİYOR

Adana Gençlik Merkezi’nde eğitimlerine devam eden öğrencilerin velileri ile kurulan Aile Birliği kapsamında kısa bir süre önce ön görüşmeler tamamlandı. Aile Birliği ile beraber, her atölyenin eğitmeni ve öğrenci velileri bir araya getirilerek Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri, Gençlik Spor Bakanlığı’nın kentteki aktivite ve etkinlikleri anlatılıyor.

VELİLER MEMNUNİYET DUYUYOR

Aile Birliği’ne katılım gösteren veliler ise çocuklarını düzenli olarak gönderdikleri ve çocuklarının uzun süre kaldıkları Adana Gençlik Merkezi’nin bu projesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Gençlik, Merkezi, Aile, Birliği, faaliyete, geçirildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı