301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 22:34 Bu haber 286 kez okundu
 
Adana Devecileri; Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla Merhaba
Adana Devecileri; Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla Merhaba
SPOR Haberi


Adana Devecilerinden Yeni Yıl Mesajı Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY ve Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Salgın nedeniyle yaşanan zorluklara rağmen Deveciler için birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İNCESOY, “2022 yılında da çalışmalara aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.”

Adana Devecileri Dernek Başkanı Faruk İNCESOY, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'i geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda Üyelerimizin ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Adana Devecileri olarak geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz. 2022 yılının hepimize, hanelerimize, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyoruz.’’  dedi

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Devecileri;, Yeni, umutlarla,, güzel, dileklerle, yeni, bir, yıla, Merhaba,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı