301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ekim 2023 - Pazartesi 22:06 Bu haber 562 kez okundu
 
Adana Devecileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını Büyük Coşkuyla Kutladı
Adana Devecileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını Büyük Coşkuyla Kutladı
SPOR Haberi


Adana Devecileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, yemekli ve müzikli bir program düzenleyerek Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Etkinliğe Adana Devecileri Derneği Başkanı Mehmet Dekeli ve Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy ve yönetim kurulları ve Denetleme Kurulu başkanı Yusuf Çay ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

Akabinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Adana Devecileri Yönetim Kurulu üyesi Emin İncesoy; “29 Ekim 1923, Türk milletinin yüksek karakterinin tecelli ettiği Cumhuriyet idare şeklinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edildiği tarihtir.

Adana Devecileri olarak, Türk milletinin cephede kazandığı zaferlerin Cumhuriyet ile taçlandırdığı ve bu yüce mirasın Türk milletine emanet edilişinin 100. Yıldönümünü kutluyoruz. Şu anda Aramızda Bulunamayan Onursal Başkanımız Cumali İncesoy 'da Tüm Devecilerin Cumhuriyet Bayramını Mesaj Göndererek Candan Kutladığını belirtip tüm katılımcılara selam yolladı.

Cumhuriyetimiz İlelebet Payidar Kalacaktır.

100 yıl önce Cumhuriyetin ilanıyla gerçek bağımsızlığı kazanan Türk milleti olarak, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve şehitlere minnet borçluyuz. Cumhuriyet, istiklal savaşı'nı başarıya ulaştıran milli birlik ve beraberlik ruhunun bir ürünüdür. Türk bayrağımız bu topraklarda özgürce dalgalanmaya devam edecektir. Cumhuriyet, 'İlelebet Payidar Kalacaktır'.

 

Cumhuriyete Sahip Çıkan Nesiller Yetiştiriyoruz

Mustafa Kemal Atatürk, zorluklara ve yokluklara rağmen Türk milletiyle bir bütün halinde istiklal mücadelesini kazandı. Onun açtığı yolda, vatansever ve Cumhuriyeti koruyan nesiller yetiştirme görevi bizlere düşüyor. Adana Devecileri olarak, 100. Cumhuriyet bayramı coşkusunu yaşadığımız bu yıl, Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve donanımlı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.

Nice 100 Yıllara...

Biz Adana Devecileri olarak, Cumhuriyet'in değerlerinden ilham aldık. Atatürk'ün ilkeleri, her adımda bizim için bir rehber oldu. Bu ışığı sönmesin diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Adana Devecileri olarak Cumhuriyet'in 100. yılında yüzlerce kez söylesek de bıkmayacağımız sözlerimiz var: İyi ki Atamız var, iyi ki onun bize gösterdiği yol var. Çünkü biz Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize and içtik.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 'İlelebet Cumhuriyet, İlelebet Türkiye' ülkümüzden asla vazgeçmeyeceğimizin sözünü bir kez daha yineliyoruz.

Gece boyunca İzmir Marşı defalarca seslendirildi ve tüm konuklar büyük bir coşkuyla dans ettiler, halaylar çektiler ve Deveci oyununu oynadılar.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Adana, Devecileri,, Türkiye, Cumhuriyeti'nin, 100., Yılını, Büyük, Coşkuyla, Kutladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı