301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Ekim 2023 - Perşembe 22:33 Bu haber 230 kez okundu
 
ADANA’DAN 4 HAKEM VE 11 GÖZLEMCİ KLASMANDA YER ALDI
ADANA’DAN 4 HAKEM VE 11 GÖZLEMCİ KLASMANDA YER ALDI
SPOR Haberi


HENTBOL FEDERASYONU HAKEM VE GÖZLEMCİ KLASMANINI AÇIKLADI. MHK ÜYESİ DİKİCİ: “HENTBOLÜN GELİŞMESİNDE HAKEM VE GÖZLEMCİLERİN BÜYÜK ROLÜ VAR”

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2023-2024 sezonu. Hakem ve gözlemci klasmanını açıkladı. Adana’dan 4 hakem, 11 gözlemci klasmanda yer aldı.

THF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Kamil Dikici, hakem ve gözlemci eğitimine büyük önem verdiklerini, bu sezon İzmir Urla ve Sivas da 2 kez seminer yaparak hakem ve gözlemcileri sezona hazırladıklarını söyledi.

Kamil Dikici, eski milli sporcu olan Federasyon Başkanı Uğur Kılıç’ın çok nezaketli, bilgili ve donanımlı olduğunu, tüm kurulların önünün açtığını, yeniliklere çok açık olduğunu, ekip çalışmasına önem verdiğini belirterek, “Başta Federasyon Başkanı Uğur Kılıç olmak üzere, MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz ve diğer üyelerle uyum içinde çalışıyoruz” dedi.

Tüm kulüplere eşit davrandıklarını, kulüplerin sorunlarının çözümüne de yardımcı olduklarını belirten Dikici, konuşmasında şunlara yer verdi;

“Eski yıllara oranla çok çağdaş tesislere kavuştuk. Ayrıca; sporcu ve kulüp sayısı arttı. Buna bağlı olarak kadın ve erkek milli takımlarımız ezikliğimizi gidererek Avrupa’da kendilerini htirmeye başladık. Hentbolun gelişmesinde hakem ve gözlemcilerin büyük rolü var. Bu nedenle hakem ve gözlemcilerin eğitimine çok büyük önem veriyoruz. Hentbolda forma giymiş, yabancı dil bilen, üniversite mezunu, bilgisayarı çok iyi kullanan eski sporcuların hakem ve gözlemci olmalarını arzuluyoruz. Bu bağlamda; her ilde özellikle eksikliği bulunan bölgelerde hakem kursları açarak kaliteyi artırmayı hedefliyoruz.”

ADANA’DAN KİMLER KLASMANDA

Hentbol Federasyonu MHK’nin yaptığı hakem gözlemci klasmanında yer alan Adanalı kadın ve erkekler şöyle;

A Klasmanı Kadın Hakemler: Tuğba Ayyıldız- Fatma Arı

C Klasman Erkek Hakemler: Aziz Aras-Tahir Toktok

A Klasman Erkek Gözlemci: Bekir Kulbay, Erol Gülümsek, Mustafa Şeker ve Ramazan Şanıvar

B Klasman Kadın Gözlemciler: Dilek Polat-Yasemin Bağcı

C Klasman Kadın ve Erkek Gözlemciler: Fahri Şahin, Hatice Karahan, İlker Yıldırım, Kadriye Koç ve Ümit Adaş.       

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA’DAN, 4, HAKEM, VE, 11, GÖZLEMCİ, KLASMANDA, YER, ALDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı