301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Mart 2024 - Pazar 21:57 Bu haber 103 kez okundu
 
Adana’da TSYD Masters Turnuvası
Adana’da TSYD Masters Turnuvası
SPOR Haberi


Adana’da Türkiye Tenis Federasyonu’nun TSYD Hafta Sonu Masters Turnuvası düzenlendi. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin’i ziyaret etti. ATDSK’da yatırımları, atılımları yakından takip ettiklerini ve Türk tenisi adına bu yatırımlardan gurur duyduklarını bildiren TSYD Şube Başkanı Engin Kanber, emeği geçen Başkan Ali Refah Keskin ile yönetim kurulu üyelerine ve destek veren kulüp üyelerine teşekkür etti.

 

Ziyarette ATDSK’da TSYD adına turnuva organize etme kararı da alındı. TTF’ye yapılan başvuruyla ATDSK’da master tenisçilere yönelik hafta sonu turnuvası yapılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede TTF’nin turnuva takvimine alınan TSYD Hafta Sonu Masters Turnuvası 2-5 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak. 2’si kapalı 6 toprak toplam 16 korta sahip ATDSK’daki turnuva yaş kategorilerine göre erkeklerde 11, kadınlarda 8 kategoride yapılacak. Masters sporcuları turnuvaya davet eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “2018 yılında çok güzel geçen TSYD Adana Şubesi T-200 Senyör Turnuvası’nı yapmıştık. TSYD ile bir turnuvada daha bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Adana’da baharın en güzel ayında gerçekleşecek turnuvaya master tenisçilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, TSYD, Masters, Turnuvası,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı