301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Ağustos 2021 - Cuma 20:45 Bu haber 439 kez okundu
 
Adana’da, “Mutlu Kadınlar, Mutlu Yuvalar” projesi hayata geçirildi
Adana’da, “Mutlu Kadınlar, Mutlu Yuvalar” projesi hayata geçirildi
AKTUALİTE Haberi


İyilikte Biriz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (Prodes)  İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekleriyle yürüttüğü ‘’Mutlu Kadınlar , Mutlu Yuvalar projesinin açılışı Nezihe Yalvaç uygulama otelinde gerçekleşti.

 

İyilikte Biriz Yardımlaşma ve Dayanışma  Dernek Başkanı Ayşegül Şingirik selamlama konuşmasında;

‘Öncelikle geçtiğimiz haftadan bu yana cennet vatanımız Türkiye’nin dört bir köşesinde  çıkan  orman yangınları millet olarak hepimizi üzdü. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangının söndürülmesi için gece gündüz demeden büyük özveriyle canları pahasına çalışan kolluk kuvvetlerimize, itfaiye ve orman kahramanlarımıza minnettarız. Ormanlarımız ,doğamız ve canlılarımız için seferber olan devletimizden Allah razı olsun. Rabbim milletimizi ve devletimizi tüm afet ve musibetlerden korusun. Çok sayıda yalan haberle fitne ateşini körüklemek isteyen bir takım yayınlanan asılsız haberlere lütfen inanmayın. Yangın ateşinin üzerine birde fitne ateşi eklemeye çalışanlar bizlerin birlik ve beraberliğimize zarar vermeye çalışanlardır. İyilikte Biriz Ailesi olarak vatanımızın ve milletimizin yanındayız.’’dedi. Başkan Şingirik Projenin amaçlarından bahsetti.

‘’Mutlu Kadınlar ,Mutlu Yuvalar projenin amacı kadının iş gücüne olan potansiyelinin artırarak kadınların yuvalarında mutlu olmalarının iş dünyasına  katılmalarıyla güçleneceği amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında iş ve sosyal hayatta iletişim, kadın hakları, temel bilgisayar becerileri, ön muhasebe, temel sekreterlik, iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere bir çok alanda eğitimler verilerek,başarılı olanlara  sertifa vereceklerini söyledi.

Programda kadınlarda rol model ve kadın istihdamı sağlayan firmalara plaket takdimi yapıldı.

Açılışa 64.Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı-Ak Parti MKYK üyesi Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti Çukurova ilçe Başkanı Şahin Çetin, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bilal,Yüreğir Belediyesi Spor Müdürü Ceyhun Öktem,Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül,Milletvekili Tamer Dağlı’nın eşi Atiye Dağlı,Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’nün eşi Ülkü Ergü, Adana il Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Şef Abdullah Karagüney, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Dernek Başkanı Emine Bilgen , Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mehmet Ali Bakır, Hasan Ergören, Yaşar Aydın,ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Kadın Girişimci Yeliz Tok, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Nevzat Özer, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Hüsamettin Erkınay ,Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habib Bilgin’in yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve gönüllü gençlerin katılımları ile gerçekleşti.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da,, “Mutlu, Kadınlar,, Mutlu, Yuvalar”, projesi, hayata, geçirildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı