301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 21:28 Bu haber 733 kez okundu
 
Adana'da Haluk Levent ve Rus Kızılordu korosu heyecanı
Adana'da Haluk Levent ve Rus Kızılordu korosu heyecanı
MAGAZİN Haberi


1-4 Ekim tarihleri arasında Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından ilki düzenlenecek Akdeniz Gençlik Festivali için heyecan dorukta…

Çok sayıda ünlü şarkıcının konseriyle renklenecek olan 1’inci Akdeniz Gençlik Festivali’nde dans workshopları, ödüllü yarışmalar, kamp organizasyonları ve spor turnuvaları gibi etkinlikler de yer alacak. 4 Ekim’de Adana’nın bağrından kopmuş sanatçı Haluk Levent, Rus Kızılordu Korosu ile konser verecek. Festival kapsamında Ceza, Mor ve Ötesi, Can Bonomo, Ceylan Ertem, Gripin, Patron, Khontkar, Can Gox, Necati ve Saykolar, Mary Jane, Hayko Cepkin, Melek Mosso, Emir Can İğrek, Contra ve Köfn, birbirinden değerli eserleri Adanalılar için seslendirecek.

Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, “16 ulusal, 3 yerel sanatçımızı ağırlayacağımız festivalle, Adana halkı müziğe doyacak. Festival kapsamında tırmanış duvarından, masa tenisine, voleybol turnuvalarından, lezzet sokağına, eğlenceli yarışmalardan, farklı dans etkinliklerine pek çok günlük aktivitemiz olacak” dedi.

Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent ile Rus Kızılordu Korosu’nun unutulmaz bir Akdeniz akşamı yaşatacağını kaydeden Özkan, tüm Adanalıları festivali izlemeye, keyif almaya davet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana'da, Haluk, Levent, ve, Rus, Kızılordu, korosu, heyecanı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı