301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Kasım 2021 - Çarşamba 21:25 Bu haber 293 kez okundu
 
Adana’da amatör futbol kulüplerine 207 bin TL yardım
Adana’da amatör futbol kulüplerine 207 bin TL yardım
SPOR Haberi


Seyhan Belediyesi, ilçede faaliyetlerini sürdüren 38 amatör futbol kulübüne nakdi destekte bulundu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, amatör futbol kulüplerine toplamda 207 bin TL’lik yardım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Amatör spor kulüplerine yardım töreni Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Spor yaşantımızın önemli bir parçası. Dijital teknoloji yüzünden çocuklarımız ve gençlerimiz eve kapandı. Gerek beden, gerek ruh sağlığı açısından çok önemli. Kötü alışkanlıklardan kurtaracak ana noktalardan bir tanesi. Günümüz dünyasında amatör kulüplerimizden yetişen çocuklarımız belli derecelere ulaştıkları zaman çok ciddi ekonomik değerler elde etme şansına sahipler” dedi.

“155 amatör spor kulübüne destek olacağız”

Sporcu yapan kişi sayısının artması adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akay, şöyle devam etti:

“Pandemi nedeniyle yaşanılan ekonomik sıkıntıya rağmen kulüplerimize yardımcı olmaya çalıştık. Ulaşım konusunda da kulüplerimizin destekçisi durumundayız. Başarılı kulüplerimizin de her zaman yanında yer alacağız. Futbolun ardından salon sporlarımıza da gereken desteği vereceğiz. Genel toplamda 155 spor kulübümüz yardımlarımızdan faydalanacak.”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a yaptığı destekten dolayı çiçek verip teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Bozan, “Göreve geldiği ilk günden itibaren kulüplerimiz adına olan taleplerimize her zaman olumlu bakan başkanımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman içimizden birisi gibi davrandı. Amatör sporun daha iyi noktaya gelebilmesi adına imkanlar dahilinde desteğini esirgemedi” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, amatör, futbol, kulüplerine, 207, bin, TL, yardım,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı