301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Eylül 2021 - Çarşamba 21:58 Bu haber 474 kez okundu
 
“ADALET MEDENİYETİN TEMEL TAŞIDIR”
“ADALET MEDENİYETİN TEMEL TAŞIDIR”
EKONOMİ Haberi


Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) yeni Adli yılın açılması ve tüm Adli birimlerin yeni Adliye Sarayı na taşınması dolayısıyla Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş e ziyarette bulundular.

 

“TÜM ADLİ BİRİMLER BİR ARADA”

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu Sayım Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Ziya Yamaç, Hilmi Tümer, Emre Ertürkmen ve Arif Çetin Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü ziyaret ettiler. Ziyaret yeni adli yılın başlaması ve tüm adli birimlerin yeni Adliye Sarayına taşınmasından dolayı başarı temennilerinden oluştu. Ziyarette gündeme dair konular ele alınarak çözüm noktasında istişarelerde bulunuldu.

 

“TÜM ADLİ BİRİMLER BİR ARADA”

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş; “AKAMDER in bu nazik ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. AKAMDER in bizlere katkısı çok büyüktür. Her konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Başkan Mustafa Karslıoğlu ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bu arada bizlerde yeni adliye sarayımızda tüm adli birimlerimizi bir araya getirdik. Dolayısıyla hiçbir kurumumuz dışarıda kiralık mekanlarda hizmet vermeyecekler. Bu önemli bir başarıdır. Adalet Bakanlığının Türkiye mizin en büyük üçüncü Adliye Sarayını Adana mıza kazandırması da ayrı bir övünç kaynağıdır. Sonuç olarak temel hedefimiz Yargıya olan güvenin en üst seviyeye çıkarılması için gayret gösteriyoruz” Açıklamasında bulundu.

 

“ADALET MEDENİYETİN TEMEL TAŞIDIR”

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaretteki konuşmasında; “Adaletin kuvvetli olması gereklidir. Bunun içinde yapının her anlamıyla uygun olması şarttır. Bu konuda Adana olarak önemli şanslara sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu konuda Adana Başsavcımızı kutluyoruz. Bu anlamda yeni adli yılın hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca bu devasa Adliye Sarayının Adana’mıza kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Sonuç olarak adalet medeniyetin temel taşlarından bir tanesidir. Toplumda adil olmak beraber yaşamanın en güzel halini sağlamaktadır. Bu anlamda AKAMDER olarak desteğimiz sürecektir.” Dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “ADALET, MEDENİYETİN, TEMEL, TAŞIDIR”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı