301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 17:06 Bu haber 639 kez okundu
 
5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl tartışıldı
5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl tartışıldı
ADANA Haberi


ADANA’NIN KURTULUŞUNUN 100. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ VALİ ELBAN’IN BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRİLDİ

5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü vesilesiyle ilimiz genelinde yapılacak kutlama etkinlikleri Vali Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay,  Vali Yardımcısı Zafer Öz, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile komite üyeleri katıldı.

Vali Elban, toplantıda yaptığı değerlendirmede “5 Ocak 2022, ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü. Şanlı kurtuluş tarihimizin önemli adımlarından biri. Milletimiz, kurtuluş mücadelesi verirken haksız işgallere karşı gelirken ülkemizin tarihine silinmeyecek bir destanı altın harflerle yazmıştır. Bizler her yıl biraz daha artan coşku ve gururla kurtuluş mücadelemizi kutluyoruz. Önümüzdeki yıl, kentimizin kurtuluşunun 100. yıl dönümü olması vesilesiyle ilimizin tüm ilçelerinde şanlı tarihimize yakışacak etkinlikler gerçekleştireceğiz.” diyerek etkinliklerin planlanmasında emeği geçecek herkese teşekkür etti.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasıyla sürdü.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 5, Ocak, Adana’nın, Düşman, İşgalinden, Kurtuluşu’nun, 100., yıl, tartışıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı