301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Kasım 2023 - Cumartesi 15:15 Bu haber 321 kez okundu
 
4 YENİ OYUNCU TRANSFER EDİLDİ YENİGÜN “AMAÇ SÜPER LİG”
4 YENİ OYUNCU TRANSFER EDİLDİ YENİGÜN “AMAÇ SÜPER LİG”
SPOR Haberi


BETA ENERJİ ADANA ENGELLİLER LİGE HAZIRLANIYOR

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1’nci Liginde mücadele eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, 12 Kasım’da başlayacak ligleri için antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Antrenör İlker Yenigün, 4 yeni transfer yaparak takımlarını güçlendirdiklerini belirterek, ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.  

Adana Yüreğir Serinevler Spor Salonunda Antrenör İlker Yenigün nezaretinde 12 Kasım’da deplasmanda Batman Engelliler Spor ile yapacakları maça haftada 4 gün antrenman yaparak hazırlanan sporcuların oldukça hırslı olmaları dikkat çekiyor.

İlker Yenigün, kendilerinin A grubunda yer alan 7 takım ile mücadele edeceklerini kaydedip, “Antrenmanlarımız yeni transferlerin de katılımı ile sürdürüyoruz. Rakiplerimizde oldukça güçlüler. Ancak biz kendimize hedef seçtiğimiz ilk 4 içinde yer alarak Play Off’a kalıp sonrasında ise Süper lige çıkmak istiyoruz. ”dedi.  

SPORCU SERVİSİ İSTİYORUZ

Kendilerine bugüne kadar destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, desteklerin aratarak devam etmesini istedi. Antrenman saatlerinin geç olması nedeniyle de sporcularının geliş gidişlerde zorlandıklarını anlatan İlker Yenigün, bir sporcu servisine ihtiyaçları bulunduğuna dikkat çekti. Yenigün yeni transferlerinin ise İran’dan Efran Bakhsandeh, Abdolsaleh Danessmand ile Nuri Kart ve Halil İbrahim Arı olduğunu açıkladı.

Antrenmanları yakından takip eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ise, alınan karar ile yeni sezon itibari ile artık Türkiye Basketbol Federasyonuna bağlandıklarını söyledi. Başkan Gürsel Kocatürk, ”Yeni sezonun tüm takımlara ve Engelli camiasına hayırlı olsun. Hedefimiz bu sezonda da geçmiş yıllarda başardığımız gibi Süper lig. Bize destek olan isim sponsorumuz BETA Enerji’ye ve Belediyelerimize teşekkür ediyoruz. ”diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 4, YENİ, OYUNCU, TRANSFER, EDİLDİ, YENİGÜN, “AMAÇ, SÜPER, LİG”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı