301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ocak 2022 - Pazartesi 22:42 Bu haber 269 kez okundu
 
2021 yılının en iyi siyasetçisi!
2021 yılının en iyi siyasetçisi!
SİYASET Haberi


Yılların siyasetçisi olsa da, İyi Parti’nin parlayan yıldız isimlerin başında Adana’da siyaset yapan Recai Mercimek geliyor. Konulara hakimiyeti, mecliste İYİ Parti adına söz alıp konuşması, konulara vakıf olması, derslerine iyi çalıştığı söylenebilir. Recai Mercimek son 4 yılın en iyi siyasi aktörlerin başında geliyor. Toplumda karşılığı olan, sözü ciddiyetle dinlenen, her konuşması takip edilen, verdiği sözleri tutan bir profil çizen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili olan Recai Mercimek, yılların tecrübesi ile örnek olmaya devam ediyor. 

Adana’nın önde gelen siyasi aktörlerin başında, eski ve köklü siyasetçi İYİ Parti’ye varlığı ve kimliği ile Adana’da güç katan Recai Mercimek, yaptığı siyasetle her kesimin derdine derman olmasıyla güç katmaya devam ediyor. 
Adana’da halkla birlikte hareket eden Aytaç Durak, Ömer Topçu, Ramazan Ağar ve Ömer Bilgin’di. Bu isimler yerini yıllar sonra bileğinin hakkıyla halkın gönlünde yer eden isim Recai Mercimek bıraktı.
Adana Büyükşehir Belediyesi meclis oturumlarında İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak söz alan ve her konuştuğu olay olan Recai Mercimek, siyasi çevrelerce de dikkatle izlenmeye devam ediyor. 
Adana yerel basına destek çıkması, yerel basının içinde bulunduğu zorluğu  defalarca dile getirmesi çabası takdirle karşılandı. Recai Mercimek sadece bu konulara değil, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizi de zaman zaman değerlendiriyor. Adanalıların Ankara buluşmasında, Yol-İş Sendikası misafir konukevinde yaptığı konuşma ile yüz üzerinden 100 puan verildi. Adana’ya yatırımların gelebilmesi için, mutlaka Ankara’da güçlü bir lobi oluşturması gerektiğini altını kalın çerçevelerle çizdi.
Adanalı özellikle Yüreğirli Recai Mercimek siyasi kariyerinde yıldız üzerine yıldız almaya, deneyimini paylaşmaya, bilgi birikimini ve hayat felsefesini de anlatmaya devam ediyor. 
“Türkiye’nin bir kadın Başbakan’a ihtiyacı var, millet bizi çağırıyor artık güneş balçıkla sıvanmıyor, biz genel başkanımızın emrinde bir nefer gibi çalışmaya ve halkın içinde olmaya, sorunları çözmeye geliyoruz” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 2021, yılının, en, iyi, siyasetçisi!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı