301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Aralık 2023 - Perşembe 22:50 Bu haber 198 kez okundu
 
14 yaşın millileri ATDSK’da belirlenecek
14 yaşın millileri ATDSK’da belirlenecek
SPOR Haberi


Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak. Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) Boypanel Yapı 14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası ATDSK’da yapılacak. 30 yılı aşkın süredir yapı malzemeleri sektöründe çatı ve cephe kaplama, asma tavan, çelik yapılar ve zemin ürünlerinde, proje ve mühendislik, müşavirlik ve uygulama hizmeti veren Boypanel Yapı’nın sponsor olduğu milli takım belirleme turnuvası 9 Aralık’ta eleme maçlarıyla başlayacak, 17 Aralık’ta tamamlanacak.

 

64’lü ana tabloyla düzenlenecek turnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Eskişehir, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Samsun, Trabzon, Uşak ve KKTC’den Erkekler’de 84, Kızlar’da 67 olmak üzere 151 tenisçi katılacak. Geçen hafta, performans tenisinde büyük önemi bulunan 12, 14 ve16 Yaş En İyi Masters Turnuvası’na da ev sahipliği yapan ATDSK’da, bu turnuvanın hemen ardından Boypanel Yapı 14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası’nın yapılacak olması heyecan uyandırdı.

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, TTF’nin master tenisçiler arasında yaptığı ankette en yüksek oyu alan ATDSK’nın Türkiye’nin 1 Numaralı Kulübü seçildiğini de hatırlatarak, “Peş peşe çok önemli turnuvalar kulübümüzde yapılıyor. Türk tenisi adına çok önemli organizasyonların kentimizde yapılıyor olması Adana sevdalısı, tenis sevdalısı bir kişi olarak beni gururlandırıyor.

 

14 yaşta milli olmak için raket sallayacak tenisçilerimiz Adana’da tenis şöleni yaşatacaklar. Bu güzel organizasyona tenis severlerimizi bekliyoruz” dedi. Turnuva sponsoru Boypanel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdiler de, “Türk tenisine katkı vermekten, özellikle milli takım oyuncularımızın belirleneceği bu turnuvaya sponsor olmaktan mutluyuz. Türkiye’nin farklı illerinden ve KKTC’den Adana’ya gelecek sporcularımıza başarılar dileriz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 14, yaşın, millileri, ATDSK’da, belirlenecek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı