301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Eylül 2026 - Salı 18:58
 
Rektör Beriş Öğrencilerle Pilav Günü'nde Buluştu
Rektör Beriş Öğrencilerle Pilav Günü'nde Buluştu
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına keyifli bir başlangıç yapmalarını, arkadaşlarıyla ve akademisyenlerle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Üçüncü Geleneksel Tavuklu Pilav Günü Etkinliği renkli anlara sahne oldu.

Etkinlik kapsamında kampüs genelinde belirlenen 12 farklı noktada öğrencilere tavuklu pilav ikram edildi. Akademik ve idari personel ile öğrencileri bir araya getiren etkinlik, kampüste birlik, beraberlik ve dayanışma atmosferi oluşturdu.

Üniversite Yönetimi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Korkut, Genel Sekreter Ahmet Tan, daire başkanları, fakülte dekanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversite yönetimi, öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının ilk günlerinde onların heyecanına ortak oldu. Öğrenciler de akademisyenler ve üniversite yöneticileriyle sohbet ederek kampüs yaşamına dair görüş ve beklentilerini paylaşma fırsatı buldu.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Birlikte Başladılar

Geleneksel Pilav Günü, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına birbirleriyle tanışarak ve kaynaşarak başlamalarına katkı sağladı. Kampüsün farklı noktalarında gerçekleşen ikramlarda öğrenciler bir araya gelerek hem yemeklerini paylaştı hem de yeni dönemin ilk günlerinde birlikte vakit geçirdi. Çukurova Üniversitesinin geleneksel etkinliklerinden biri haline gelen Pilav Günü öğrenciler tarafından mutlulukla karşılandı. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Rektör, Beriş, Öğrencilerle, Pilav, Günü'nde, Buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı