Haber Detayı
30 Temmuz 2022 - Cumartesi 21:05
 
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’dan Kamuoyu Açıklaması
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’dan Kamuoyu Açıklaması
GÜNDEM Haberi


Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan son günlerde ulusal ve yerel basında şahsına yönelik çıkan kadına şiddet haberleri hakkında bir açıklama gerçekleştirdi.

Başkan Aslan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde yerel ve ulusal basında yer alan şahsıma yönelik tamamen karalama ve itibar suikastı amacıyla kadına şiddet ile ilgili haberler belirli bir kanaldan yönlendirilmektedir.

Söz konusu habere konu olan kişi; şahsımın 2 çocuğunun annesidir. Çocukların nüfusları benim üzerime olup, her türlü ihtiyaçları da tarafımca eksiksiz şekilde karşılanmaktadır.

Hayatı boyunca ağzına alkol dahi almayan şahsımın haberlerde alkollü bir şekilde diye lanse edilmesi ve haberlere gözaltına alındığım şeklinde yansıtılması kurgulanan senaryonun apaçık göstergesidir.

Belirtilen karalama kampanyasının amacı bellidir. Kadına şiddet, alkol veya gözaltı gibi bir durum söz konusu değildir.

Şahsıma yönelik yürütülen itibar suikastına, karalama kampanyasına alet olan ilgili kişi ve kuruluşlarla alakalı yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karaisalı, Belediye, Başkanı, Saadettin, Aslan’dan, Kamuoyu, Açıklaması,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı