301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Mayıs 2024 - Perşembe 22:59 Bu haber 99 kez okundu
 
ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA FİLMİNİN GALASI GERÇEKLEŞTİ
ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA FİLMİNİN GALASI GERÇEKLEŞTİ
KÜLTÜR SANAT Haberi


Yapımcılığını Levent Hançer, Çetin Çaçur ve Erkan Çelik’in üstlendiği, senaryosu Ceren Keklik’e ait, yönetmen koltuğunda Caner Erzincan’nın oturduğu, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Batuhan Sert ve Erkan Çelik paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise; Begüm Öner, Sıla Korkmaz, Ceren Soylu, Şevki Özcan, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuncay Gençkalan, Burcu Gönder ve geçtiğimiz yıl vefat eden usta oyuncu ve tiyatrocu Yılmaz Gruda’nın bulunduğu “Üç Günlük Dünya” filminin galası Özdilek Avm’de gerçekleşti.

 

BÜLENT EMRAH PARLAK “ ÇOK KEYİF ALDIĞIM BİR PROJE OLDU”

 

Filmin başrol oyuncularından Bülent Emrah Parlak, İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Üç Günlük Dünya filmi için “ biz çekerken çok eğlendik ve heyecanlandık. Umarım siz de izlerken aynı güzel duygularla izlersiniz. Çok klasik şeyler söylüyorum biliyorum ama gerçekten hislerim bunlar. Çok mutlu ve keyifli bir proje oldu”. Dedi. 

 

ERKAN PETEKKAYA “ İNSANLARIN GÜLMEYE İHTİYAÇLARI VAR”

 

Galaya katılan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya “ Ben komediyi seven bir insanım o yüzden çekimler sırasında çok eğlendim çok mutlu oldum ekipten de filmden de çok keyif aldım. Üç Günlük Dünya filmi de bir absürt komedi. Absürt komedi benim kırmızı çizgim. Bizim yaptığımız Serseri filmi Türkiye’de yapılan ilk absürt komedi örneğiydi. Hayat zor insanlar kötü günler geçiriyor gülmeye ihtiyaçları var dilerim ki bu filmi izledikleri zaman salondan ufak ta olsa bir tebessümle ayrılırlar.” dedi.

 

YILMAZ GRUDA ANILDI

 

Filmin yapımcısı aynı zamanda başrol oyuncularından Erkan Çelik ise “Büyük Ustad Yılmaz Gruda’ nın oynadığı son filmin hem yapımcısı hem oyuncusu olmak çok gurur verici. Kendisini bu vesileyle de anmış olalım” dedi ve bütün ekip büyük ustayı alkışlayarak andı. Filmin oyuncularından Begüm Öner, Ayhan Taş ve Bülent Çolak’ın da 1 Mayıs sebebi ile trafik mağduru olduklarını söyleyen Erkan Çelik ilerleyen saatlerde galaya katılacaklarını söyledi. 

 

ESKİ EŞLER FİLMDEN SONRA GALADA DA YAN YANAYDI

 

“Üç Günlük Dünya” filmi Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönderi’ de buluşturmuş, eski eşler filmde de karı-kocayı canlandırmıştı. Yaşadıkları ayrılıktan sonra böyle bir rolde yan yana gelmek size ne htirdi sorusuna Burcu Gönder; “ bizler profesyonel oyuncularız. Bu sebeple kötü hmedik tabi. Aksine birbirini iyi tanıyan bilen iki oyuncunun karşılıklı oynaması daha rahat. Daha önce de bir çok projede birlikte yer aldık yine bir proje gelirse beraber oynarız” dedi.

 

Üç Günlük Dünya 3 Mayıs’da izleyicisi ile buluşuyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ÜÇ, GÜNLÜK, DÜNYA, FİLMİNİN, GALASI, GERÇEKLEŞTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı