301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Temmuz 2021 - Cumartesi 21:54 Bu haber 346 kez okundu
 
ŞİMŞEKLERDE MOLA BİTTİ
ŞİMŞEKLERDE MOLA BİTTİ
SPOR Haberi


Süper Lig’in ilk maçında 15 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Adana Demirspor, bayram arası verdi. Tatilin ardından mavi lacivertliler, taktik, kondisyon ve moral depolamaya yeniden başlayacak.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Bolu kampında keyifli bir hazırlık dönemi geçiren Adana Demirspor, taraftarlarına Yeni Şehir Stadı’nda galibiyet hediye etmek istiyor. Teknik heyetin takımda eksik gördüğü mevkilere iyi transferler gerçekleştiren mavi lacivertli kulüp, Süper Lig için “Ben de varım” diyor.

Süper Lig’de kendine iyi bir yer bulmak için ilk maçlarda iyi bir performans ortaya koymaya çalışacak Adana Demirspor’a spor yorumcularından da iyi notlar geliyor.

 

ORHAN DEMİRDAL UNUTULMADI

Bu arada, Adana Demirspor eski yöneticilerinden Orhan Demirdal, vefatının 20. yılında unutulmadı. Adana Demirspor’dan yapılan açıklamada, “Takımımızda yönetici olarak görev yapmış, yüreği Adana Demirspor sevgisi ile çarpan Orhan Demirdal'ı aramızdan ayrılışının 20.yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.” denildi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞİMŞEKLERDE, MOLA, BİTTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı