301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Nisan 2021 - Cuma 18:00 Bu haber 982 kez okundu
 
ÖZBEKİSTAN’IN ADANA FAHRİ KONSOLOSU İLKER MEDENİ OLDU
ÖZBEKİSTAN’IN ADANA FAHRİ KONSOLOSU İLKER MEDENİ OLDU
DÜNYA Haberi


Özbekistan’ın Adana yeni fahri konsolosu İlker Medeni, Özbekistan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Sayın Alisher AGZAMHODJAEV ve büyükelçilik görevlileri ile bir araya geldi.

Yapılan ziyarette, Türkiye ve Özbekistan’ın ortak paydaları olan tarihi ve kültürel geçmişlerine vurgu yaparak başlayan İlker Medeni; “Adana Fahri Konsolosluk ofisinin iki kardeş ülke için yarar getireceğine inanıyorum ve ofisimizin her iki ülkeye de hayırlı olmasını diliyorum”  temennisinde bulundu.

İlker Medeni, temel misyonunu “İki ülke arasındaki ilişki dostluktan öte kardeşlik seviyesinde olup; her geçen gün daha da güçlenerek gelişmektedir. İki kardeş ülkenin ortak çıkarlarını korumak ve kollamak için, ileriye dönük atılacak her adımda Adana ve bölgesindeki iş dünyası ile el birliği yapacağım. İki ülke arasındaki ticari, sosyal ve kültürel zenginlikleri bir araya getirmeyi temel görev edineceğim. ” şeklinde özetledi.

Konuşmasının sonunda, “Göreve getirilmemde emeği geçen başta Cumhurbaşkanlarımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın Şevket MİRZİYOYEV olmak üzere; Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU ve Özbekistan Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı Sayın Abdulaziz KAMİLOV, Özbekistan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Sayın Alisher AGZAMHODJAEV ve Özbekistan Büyükelçiliği görevlilerine teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÖZBEKİSTAN’IN, ADANA, FAHRİ, KONSOLOSU, İLKER, MEDENİ, OLDU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı