301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Şubat 2024 - Pazartesi 22:37 Bu haber 224 kez okundu
 
Memur-Sen'in 8. Türkiye Buluşması yapıldı
Memur-Sen'in 8. Türkiye Buluşması yapıldı
AKTUALİTE Haberi


Memur-Sen'in 8. Türkiye Buluşması programı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı. Programa çok sayıda temsilci katıldı.

Katılımcıların eşliğinde program açılışı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmalarına geçildi. 

Programda açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu yaptı. Uslu'nun konuşmasının ardından "Markaların İşbirliği" sunumu gerçekleştirildi. Ardından Genel Başkan Ali Yalçın’ın konuşmaları ve TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un konuşması ile program hız kesmeden devam etti.

 

Programda sendikaların Başkanlar Kurulu Toplantıları ve Memur-Sen İl Temsilciler Toplantısı gerçekleştirildi. İkinci gün devam eden programda; Genel Başkan Ali Yalçın’ın konuşmaları, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun konuşmaları ve Mühendislik Kanunu Çalıştayı programın diğer önemli bölümlerini oluşturdu ve bu konular programda yer aldı.

Uzun soluklu olan ve unutulmaz konuşmacılar, zengin toplantılarla dolu olan Memur-Sen Türkiye Buluşması'nda keyifli anlar yaşandı. Program, sektör liderlerini bir araya getirerek önemli konuların ele alındığı bir etkinlik oldu ve katılımcılar memnun kaldı. 

Genel Başkan Ali Yalçın, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun konuşmaları büyük ilgiyle karşılandı. Toplantıda sendikaların Başkanlar Kurulu Toplantıları ve il temsilcilerin bir araya geldi ve sektöre yön veren kararların önemli kararlar alındı.

Programa Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nenioğlu ve sendikanın adana temsilcileri de katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Memur-Sen'in, 8., Türkiye, Buluşması, yapıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı