301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Mart 2024 - Cumartesi 22:44 Bu haber 348 kez okundu
 
Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın Koyuncu tehdit edildi
Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın Koyuncu tehdit edildi
SİYASET Haberi


Kurtuluş Mahallesi’nin en güçlü muhtar adaylarından sadece biri olan Yalçın Koyuncu, ekibiyle sokak, cadde, ev, kıraathane ve esnafları gezerek, daha yeşil bir Kurtuluş Mahallesi, ve Ziyapaşa Çocuk ve Dinlenme Parkı’nı eskisi gibi kuş cıvıltılarının duyulacağı ve daha yeşil bir park yapılması için koşturuyor. Mahalle halkı ise Muhtar Adayı Yalçın Koyuncu’yu bu vaatleri için destekleme sözünü veriyor. Yine mahallede toplantılarını yaparken, mevcut muhtar Nevin Biçer herkesin içinde Koyuncu’nun üzerine yürüyüp tehdit edip, gözdağı verdi.

Adana’nın en güzel, ama en bahtsız mahallelerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi, maalesef kaderine adeta terk edildi. Kentsel değişim ve dönüşümde mahalle sakinleri mağdur edildi. Sokaklar kirli ve pis, Büyükşehir Belediyesi kaldırım yenileme adı altında, ağaçları kökünden söktü.

Ağaçlar kesilip, kamelyalar sökülüp, bitkiler kökünden sökülüp, çocuk parkı iş yerine çevrildi. Hemen her yeri betonlaştırıldı. Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Kurtuluş Mahallesi sakinleri bunu sandıkta resti çekeceklerini söylüyorlar.

Bütün bu sorunları bilen Kurtuluş Mahallesi’nin en güçlü adaylarından Yalçın Koyuncu, gittiği her yerde, halkın çocuk parkının eskisi gibi olması halinde oylarını verecekleri sözünü veriyor. Yeniden parktan kuş cıvıltılarının yükselmesi için seferber olacağını, sokak canları için elinden gelen çabayı göstereceğini söyleyerek, halkın desteğini istiyor. Ekibiyle aylar önce yola çıkan, sadece amacının ihmal edilen mahallenin hak ettiği hizmeti alabilmesi için seferber olduğunu kaydediyor.

Yine günlerden bir gün arkadaşlarıyla durum kritiği yaparken, birden kendisini selam vereceğini sandığı Mevcut Muhtar Nevin Biçer, bütün öfkesiyle, parmağını sallayarak, “Sana göstereceğim, bunu senin yanına koymayacağım…” diyerek tehditlerini herkesin içinde sıraladı ve öfkesini saça saça oradan ayrıldı.  

Muhtar Adayı Yalçın Koyuncu; “Ne söyleyeceksiniz herkesin içinde söyleyin, kimseden saklımız gizlimiz yok” diyerek cevap verdi.

Oradaki mahalle sakinleri; “Kendisi belediye başkanı gibi davranıyor. Başkanı yanlışa yönlendirdi. Mahalle sakinleri rahatsız. Kimse kendisinden ağaçları kes, parkımızı iş yerine çevir demedi. Tabi ki bu böyle kalmayacak. Yeşil düşmanı bir muhtarımıza hak ettiğini sandıkta tepkilerimizi koyarak göstereceğiz.” Diye konuşutular.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kurtuluş, Mahallesi, Muhtar, Adayı, Yalçın, Koyuncu, tehdit, edildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı