301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ekim 2021 - Cuma 21:03 Bu haber 229 kez okundu
 
Karataş, Üstün Dökmen’ i Ağırladı
Karataş, Üstün Dökmen’ i Ağırladı
SAĞLIK Haberi


Türk akademisyen, psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un daveti üzerine Karataş’ta Etkili İletişim Semineri gerçekleştirdi.

Seminerde okulda iletişim, ailede iletişim okul-aile iletişimi, yaşamdan keyif almak, öğrenme sürecini keyifli kılmak ve stresle baş etmenin temelleri konularını işleyen Prof. Dr. Üstün Dökmen keyifli ve eğlenceli bir program gerçekleştirdiklerini belirterek davetleri sebebi ile Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a teşekkürlerini sundu.

Halka açık ve ücretsiz olarak Karataş Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Protokol temsilcileri, öğretmen ve veliler katılım gösterdi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz programda söz alırken Prof. Dr. Üstün Dökmen’e teşrifleri sebebi ile teşekkür ederek davetlerine icabet etmeleri ve verdikleri eğitim semineri sebebi ile plaket takdim ettiler.

Başkan Topuz; Ülkemiz için önemli eğitimcilerden biri olan Prof. Dr. Üstün Dökmeni Karataş halkımız ile buluşturmak bizler için büyük bir gurur. Eğitimin her noktasında desteklerimizin devam edeceğini her mecrada dile getirirken bugün gerçekleştirdiğimiz seminer faaliyetlerinin de ilerleyen günlerde programlanarak sürdürülebilir bir hale getirilecektir. Etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Fatih Ayaz’a, Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Karataş Kültür ve Turizm Platformuna ve Karataş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarım.

Belediye Başkanı Necip Topuz’un plaket takdimi sonrası vatandaşlardan birinin Belediye Başkanına bu eğitim faaliyetine katılmayı çok istediğini ve bu fırsatı Karataş halkına sunduğu için minnettar olduklarını iletmeleri karışışında Başkan Topuz teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karataş,, Üstün, Dökmen’, i, Ağırladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı