301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Mayıs 2024 - Pazartesi 22:20 Bu haber 152 kez okundu
 
Bekir Nennioğlu Kozan’da ambulansa yapılan saldırıyı kınadı
Bekir Nennioğlu Kozan’da ambulansa yapılan saldırıyı kınadı
SAĞLIK Haberi


Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu Kozan’da ambulansa yapılan saldırıyı kınadı.

Nennioğlu yapmış olduğu açıklamada; Bugün, acı bir olayla karşı karşıyayız. Gece saat ikibuçuk sularında Kozan'daki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndan hareket eden ambulansımız, üç sağlık çalışanıyla birlikte, vakaya ulaşmak üzere yola çıkmıştır. Ancak maalesef, vakaya ulaşılmadan taşlar, sopalar ve küreklerle saldırıya uğramıştır. Devletin ve milletin malına zarar verilmiştir.

Bu olayın en üzücü yanı, sağlık çalışanlarının vefat eden hastaya ulaşamadan gerçekleşmesidir. Bu vakada yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ayrıca saldırıda zarar gören sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hamile olan bir çalışma arkadaşımızın düşük tehlikesi geçirdiğini, diğer arkadaşımızın ise ambulansın kırılan camı nedeniyle gözünden yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Sağlık çalışanlarımız, can kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapmaktadır. Ancak bu tür saldırılarla karşılaşmak, onların moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızdan bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını ve şiddetin son bulması için destek vermelerini bekliyoruz.

Bu olayın sorumlularının adalet önünde hesap vermeleri için gerekli hukuki sürecin başlatıldığını belirtmek isteriz. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını ve güvenli çalışma ortamlarının sağlanmasını temenni ediyoruz.

Basın açıklamamıza katılımınız için teşekkür ederiz

Saygılarımızla, Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bekir, Nennioğlu, Kozan’da, ambulansa, yapılan, saldırıyı, kınadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı