301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 22:10 Bu haber 586 kez okundu
 
BAŞKAN DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ…
BAŞKAN DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ…
MAGAZİN Haberi


ADANA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER ESNAF ODASI VE SİTE BAŞKANI KEMAL DENİZ, OĞLU ZEYNEL İLE GELİNİ FATMA’NIN DÜĞÜNÜNDE AİLESİ, AKRABALARI, ESNAF ARKADAŞLARI VE DOSTLARIYLA MUTLU BİR GECE YAŞADI…

BAŞKAN DENİZ’İ MUTLU GÜNÜNDE, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI M.AKİF AKAY, YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI M.FATİHKOCAİSPİR, ADASO BAŞKANI ZEKİ KIVANÇ İLE ESNAF ODASI BAŞKANLARI VE ESNAF DOSTLARI DA YALNIZ BIRAKMADI…

ADANA –  Adana Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası ve Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz, oğlu Zeynel ile gelini Fatma’nın düğününde ailesi, dostları ve esnaf arkadaşları ile mutlu bir gece yaşadı.

Beyazsaray Beyaz Tepe VIP Salon’daki muhteşem geceye Seyhan Belediye Başkanı Mehmet Akif Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Yüreğir Belediye MHP Meclis Üyesi Ruçhan İlvan da geceye bizzat katılarak, genç çiftlere hediyelerini takarak tebrik ettiler.

Gecede,  Adana ESOB Başkan Niyazi Göğer, Başkan Yardımcısı, Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu,  Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası ile Seyhan ve Yüreğir Sanayi Siteleri Başkanı Muhittin Doğan, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Süme, S.S. Kuzey Adana ESKK Kooperatifi 2.Başkanı ve Şoförler Odası Başkanı Adayı Tahir Alparslan ile çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri ile seçkin davetli grubu da katılarak Başkan Kemal Deniz ile Fatma – Zeynal Deniz çiftini yalnız bırakmadılar.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ESKKK Güney Bölge Birliği ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammed Yalçın, ESOB Başkan Yardımcısı ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin, ESOB Eski Başkanı ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Saatçiler, Matbaacılar ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Selim Gök, Adana 2.No’lu ESKK Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Yahya Yılmaz, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Sefa Barış, Çevre Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin ile çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri de çelenk ve mesaj göndererek, Fatma- Zeynel Deniz çiftinin mutluluğuna ortak oldular.

 

Başkan Deniz, mankenlere taş çıkartacak kadar yakışıklı oğlu Zeynel ile güzeller güzeli gelini Fatma’nın düğün merasiminde, gelini ve oğlu ile dost, akraba ve arkadaşları ile karşılıklı oynayarak mutluluğunu katladı. 

Deniz, geceye bizzat gelerek kendilerini yalnız bırakmayan, belediye başkanları başta olmak üzere, siyasi parti temsilcileri, esnaf odası başkanları, esnaf dostları, arkadaşları ve akrabalarına ayrı ayrı teşekkür ederek, “Allah herkese böylesi mutlu bir gece ve hayırlı bir düğün yaşamayı nasip eylesin. Düğünümüze gelen, gelemeyen, mesaj ve çiçek gönderen, kalbi bizimle olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, DENİZ’İN, MUTLU, GÜNÜ…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı