301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Şubat 2024 - Çarşamba 22:18 Bu haber 143 kez okundu
 
11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası start aldı
11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası start aldı
SPOR Haberi


ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çukurova Üniversitesi’nin katkılarıyla 2-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası 11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası basın lansman toplantısı Divan Adana Otel’de gerçekleştirildi.

 

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan turnuvanın detaylarını paylaşan Turnuva Komite Başkanı Kemal Sağ,  yerel yönetimlerin turnuvaya yetirince ilgi göstermemesinden yakınarak, “Destek verenlere teşekkür ederim, Soner Çetin hariç” dedi.

 

Toplantıya ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Ali Türemiş, Gençlik ve Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Caner Taymış, Masa Tenis İl Temsilcisi Taci Menteş, Divan Oteli Genel Müdür Yardımcısı Varış Şeheri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz’un da katılarak destek verdiği lansman toplantısında konuşan Komite Başkanı Kemal Sağ, 23 ülkeden 376 sporcunun katılım sağlayacağı ve 2 gün sürecek turnuvada 40 masada 3 bine yakın maç yapılacağını söyledi.

 

Türkiye’de yapılan böyle kapsamlı bir masa tenisi turnuvasının olmadığını belirten Sağ, bu yıl turnuvaya 150 yeni sporcunun başvuru yaptığını ifade etti. Önceki turnuvalara katılıp da müracaat eden 150 sporcuyu da turnuvaya alamadıklarının altını çizen Sağ, “376 sporcunun 60’ı kadın oyuncu. Bunun yarısı da yabancı sporcu” şeklinde konuştu.

Geçen yıl 10’ncusu düzenlenen turnuvaya 12 ülkeden ve Türkiye’nin 42 ilinden 286 sporcu katılım sağlarken, 20 kategoride dereceye giren sporculara madalyalar ve kupalar verildi.

ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Ali Türemiş turnuvaya katkı sunan Divan Oteli Genel Müdür Yardımcısı Varış Şeheri’ye forma hediye ederek teşekkür etti.

Mart’ta sabah 9.15’te Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda başlayacak ve Pazar günü sona erecek turnuvaya ITTF Başkanı Petra Sörling de katılarak destek verec

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 11., Veteranlar, Masa, Tenisi, Turnuvası, start, aldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı