301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Aralık 2023 - Salı 21:39
 
TAYLANCI: “TIKANDIK RESMEN BİTKiSEL YAŞAMA GİRDİK”
TAYLANCI: “TIKANDIK RESMEN BİTKiSEL YAŞAMA GİRDİK”
GÜNDEM Haberi


ADANA İDMANYURDU KADIN FUTBOL TAKIMI BAŞKANI TAYLANCI

ÇGC BAŞKANI ESENDEMİR’DEN DESTEK İSTEDİ

“YEREL YÖNETİCİLER VE İŞ İNSANLARIMIZDAN KALICI YARDIM

BEKLİYORUZ”

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Kulübü Başkanı Metin Taylancı, ekonomik yönden çok güç durumda olduklarını belirterek, “Tıkandık. Resmen bitkisel yaşama girdik” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili Cafer Esendemir’i ziyaret eden Taylancı, 1993 yılından bu yana kendi olanaklarıyla faaliyetlerini zor-güç sürdürdüklerini, ancak son yıllarda transfer harcamaları ve diğer giderler nedeniyle adeta kilitlendiklerini söyledi.

Haftalık yardımların kendilerini mutlu etmediğini, kalıcı destek gerektiğini ifade eden Taylancı, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kurulduğumuzdan bu yana aradığımız desteği ve sponsoru bulamadık. Haftalık yardımlar bizi sevindirmiyor. Uzun yıllara dayalı sponsor arıyoruz. Ancak bunu gerçekleştiremiyoruz. Başta Valimiz olmak üzere tüm yerel yöneticiler küçük yardımlarla bu günlere geldik. Son sponsorumuz sezon başında İstanbul’dan bir firma ile anlaşmak üzereydik. Son anda biraz da ekonomik nedenlerle tam maçların başlayacağı hafta sponsor kuruluş geri çekildi ve bizleri zor durumda bıraktı. Bu nedenle sezona morali bozuk olan teknik kadro ve sporcularımızla kötü başladık. Kendi olanaklarımızla 14 maç dayandık. Artık tıkandık resmen bitkisel yaşama girdik. Yerel yöneticiler ve iş insanlarımızdan kalıcı yardım bekliyoruz.”

 

YARDIM İÇİN KAPI KAPI DOLAŞMAKTAN UTANIR DURUMA GELDİM

Taylancı, kapı kapı dolaşmaktan, yardım istemekten utanır hale geldiğini belirterek, “Adanalı beni ve ailemi yakından tanır. Asla kendime bir şey istemiyorum. Kirasını ödeyemediğimiz kulüpte konaklayan 13 sporcumuzun maaşlarını veremez duruma geldik. Bu hafta sonu lig ikincisi olan Fenerbahçe deplasmanına nasıl gideceğimizi halen bilmiyoruz? Belki de gidemeyeceğiz. Adana’yı temsil eden en eski kadın takımı bu durumda düşmemeliydi. Lütfen sesimize kulak verin” diye konuştu.

 

ESENDEMİR: “KADIN FUTBOLCULARI KURTARACAK KAHRAMAN ARANIYOR”

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı’yı dinlerken hüzünlendiğini, bu kadar sıkıntı yaşadıklarını ilk kez öğrendiğini, yeni valimiz Yavuz Selim Köşger başta olmak üzere büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının bu konuda da duyarlı davranmalarını istedi.

Türkiye’nin ilk kadın takımlarının başında gelen ve adının başında ADANA olan kadın futbolcuları kurtaracak kahraman arandığının altını çizerek, elinden geldiğince destek verecek yerel yöneticilere, kişi ve kurumlara gereken girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.  

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TAYLANCI:, “TIKANDIK, RESMEN, BİTKiSEL, YAŞAMA, GİRDİK”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı