301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Şubat 2022 - Salı 19:15
 
Nennioğlu: Sorunlarımız çözülsün istiyoruz
Nennioğlu: Sorunlarımız çözülsün istiyoruz
SAĞLIK Haberi


Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, bazı kamu hastanelerinde iş bırakma eylemlerine katılmadıklarını ancak bu acil sorunlar çözülmezse motivasyonlarının düşüp çalışma barışının daha fazla bozulabileceği uyarısında bulundu.

 
Nennioğlu, 9 madde altında topladığı sorunlarla ilgili taleplerini Sağlık Bakanlığı’nın duymasını istedi. İşte o talepler:
                                          
Hekim Malpraktis davalarında sigorta şirketlerinin tazminat ödemelerini az karışılmasından dolayı hekimler nitelikli ameliyatları almıyorlar yada almak istemiyorlar. Bunun için tazminatların Bakanlık tarafından ödenmesini istiyoruz.
Hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının sabit ek ödeme katsayılarının arttırılması ve ek maaş adı altında ödemenin yapılmasını, genel bütçeden ödenmesini istiyoruz.
Hekimler hakim ve savcıların gördüğü saygınlığı ve güvenceyi görmeyi, ek göstergelerinde hakim ve savcılara ödenen orandan ödenmesini istiyoruz.
Çalışma barışı bozulan hekim ve diğer sağlık çalışanlarının ödemlerde karşı karşıya getirilmemesini istiyoruz.
Hekim ve tüm sağlık çalışanları caydırıcı bir yasa ile şiddetin önlenmesi ve saygın bir yaklaşım bekliyoruz.
Hekim ve tüm sağlık çalışanları iyi bir emeklilik için emeklilik kat sayısının artırılmasını istiyoruz.
Tüm sağlık çalışanlarına keyfi mobbingin kaldırılsasını, artı bu yönde çalışma yapılmasını istiyoruz.
Aile hekimlerine yapılan cari ödemeler, giderleri karşılamaz oldu, aile hekimlerinin piyasa şartlarına göre ödeme almalarını istiyoruz.
Üniversite hastanelerinde ve sosyal hizmetlerde çalışanlarının  üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nennioğlu:, Sorunlarımız, çözülsün, istiyoruz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı