301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Kasım 2020 - Perşembe 22:23
 
Marka Stratejisi ve Marka Yolculuğu
Marka Stratejisi ve Marka Yolculuğu
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi eğitim etkinlikleri kapsamında, çevrimiçi yapılan eğitimin konuğu, Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse oldu.

Özgür Ahmet Köse, “Marka Stratejisi ve Marka Yolculuğu” başlıklı konuşmasıyla ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi katılımcılarıyla buluştu. Çevrimiçi toplantıya Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yanında akademisyenleri de katıldı.

Konuşmasında, “markanın tanımı, karakteri ve markaların hikâyeleri ” gibi konulara yer veren Köse, markanın yapması gerekenleri “umursanması için hedef kitleyi doğru anlamak, onların öncelik amaçlarını ve en derin arzularını ortaya çıkarmak” olarak sıraladı.

Yapay Zekâ Hikâye ve Deneyimi Tasarlayamaz

Hedef kitlenin aklında kalmak ve etkileşimi arttırmak için hikâyelerin oldukça etkili bir yöntem olduğuna dikkat çeken Marka ve Hikâye Tasarımcısı Köse, yapay zekânın tasarlayamayacağı en önemli iki unsurun hikâye ve deneyim olduğunu ifade ederek her ne kadar fütürizm akımlar olsa da insan fikrinin fizyolojisinin değişmeyeceğini ve hedef kitlenin hep insan olduğunu vurguladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Deniz Abik,  eğitim etkinliğini düzenleyen Dr. Öğrt. Üyesi Suna Çetin ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Oya Türe Aygün, katılımcılar ve konuşmacılar arasındaki etkileşimi sağlayarak etkinliğe katkıda bulundular. GSF öğrencileri iki saat süren eğitimin sonunda faydalı bir eğitim çalışması olduğunu söylediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Marka, Stratejisi, ve, Marka, Yolculuğu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı