Haber Detayı
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 21:32
 
İyi parti Sosyete pazarına çıkarma yaptı
İyi parti Sosyete pazarına çıkarma yaptı
SİYASET Haberi


 İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Çukurova ilçe başkanı Mustafa İlker Akça ile birlikte kadın ve gençlik politika kolları eşliğinde hafta sonu seçim çalışmalarına devam ettiler.

Geçtiğimiz hafta sonunda Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesinde kurulu olan sosyete pazarına adeta bir çıkarma yapan İyi parti il ve ilçe teşkilatı stand kurarak vatandaşları hem üye yaptılar hem de karşılıklı konuşarak vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldılar. Bu arada pazardaki esnafları unutmayan İyi Parti yöneticileri kırmızı gül vererek halkın sempatisini kazanmaya devam ediyorlar.

 Boyvadaoğlu “Vatandaş seçim bekliyor”

Ülke genelinde şehirleri gezen halkla kucaklaşan İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’in yolundan giden ve her geçen gün üye sayılarını artıran İl başkanı Göktürk Boyvadaoğu hafta sonunda beraberinde Çukurova ilçe başkanı ve yöneticileri alarak Sosyete pazarında hem esnafları hemde pazara gelen vatandaşlarla sohbet ederek partisine yeni üye kazandırmaya hem de halkın ekonomik sorunlarını dinlediler. Çok faydalı bir çalışma olduğunu ve Sosyete pazarı başkanı Ferhat Akay’a teşekkür etmeyi unutmayan Boyvadaoğlu “İyi Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor. Seçmenin siyasette önemli olduğunu, bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda olsun, gittiğimiz   ziyaretlerde gördüğümüz tek olay herkes seçimi bekliyor. Önümüzdeki seçim vatandaşın çok beklentilerinin olduğu bir süreci gösteriyor. Vatandaşlarımız gerçekten çok büyük sıkıntı çektiklerini yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucudur. Bu yüzden tüm dikkatlerimizi Türkiye olsun, Adana kenti olsun nasıl çözüm üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız” dedi.

       Sosyete pazarındaki halkın büyük ilgi göstermesinin pazarda satılan giysilerin ucuz olması ve bu kadar kalabalık bir pazara gelen vatandaşlarımızın alım güçlerinin azalmasıyla birlikte ekonominin nasıl şekillendiğinin göstergesi olduğu ifade eden İyi Parti Adana il Başkanı Göktürk  Boyvadaoğlu “Öncelikle sosyete pazarının kurucusu Ferhat Akay’a teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın bunun ucuz pazarlara gerçekten ihtiyacı var. İyi parti olarak burada standımızı açtık ve birçok insanı partimiz üye yaparak gücümüze güç kattık. Tüm ekibimiz ve Çukurova ilçe teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceklerini” söyledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İyi, parti, Sosyete, pazarına, çıkarma, yaptı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı