|
||
| CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı | ||
| CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı | ||
| SİYASET Haberi | ||
![]() |
||
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Seçim Çalışması ve Yöntemler' gündemiyle geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 19 yıldır Türkiye'yi yönetenlerin ülkeyi adeta cehenneme çevirdiğini belirterek, "Ekonomide buhran, yoksulluk, dış ticarette kavga, hukukta güvensizlik ve korku imparatorluğu yaşamı çekilmez bir hale getirdi."dedi.
"KURTULUŞ VE KURULUŞ MÜCADELEMİZ SİYASİ BİR MÜCADELEDİR" Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından açılış konuşmasını yapan Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, esnafından işçisine, çiftçisinden emeklisine, sanayicisinden ithalatçısına ve ihracatçısına kadar herkesin ekonomik dertlerle boğuştuğunu belirtti.
Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısında Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, partililer ve davetliler katıldı. |
||
|
||
| Etiketler: CHP, Seyhan, İlçe, Danışma, Kurulu, Toplantısı, yapıldı, , |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








