|
||
| Ceyhan’daki mutluluk evlere konuk oluyor | ||
| Ceyhan’daki mutluluk evlere konuk oluyor | ||
| GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki tarihi ve kültürel varlıkları, yöresel yemekleri, belediye bünyesinde üretilen ürünleri TV programı aracılığıyla Türkiye’ye aktarıyor Ceyhan, tüm yönleriyle Türkiye’ye tanıtılıyor Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Star TV’de yayınlanan program için Ceyhan’ın tüm güzelliklerini uygulamalı olarak tek tek anlattı. Star TV’de, cansız manken olarak bilinen Vahe Kılıçarslan’ın sunduğu “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programına konuk olan Adana’nın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, programda ilçenin tarihi ve kültürel varlıklarını bir bir ve gururla tanıtırken Ceyhanlı kadınların yöresel yemekleri de programa ayrı bir renk kattı.
Ceyhanlı kadınlarla birlikte köfte yapan, ekmek açan, Ceyhan Funda Avcı Toplum Merkezi’nde üretilen turunç ekşisi ve turunç reçelini tattıran Başkan Hülya Erdem, program aracılığıyla kadınların el emeği göz nuru Ceyhan’a özgü hediyelik eşyaları da tanıttı. Başkan Erdem, Türkiye’nin bütün insanlarını Ceyhan’ın tüm güzelliklerini gezmeye, görmeye davet etti. |
||
|
||
| Etiketler: Ceyhan’daki, mutluluk, evlere, konuk, oluyor, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








