Haber Detayı
22 Aralık 2020 - Salı 14:18
 
BAŞKAN ERDEM; "SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ"
BAŞKAN ERDEM; "SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ"
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yetiştirdikleri ürünleri Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne kayıtlı olan ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara ücretsiz olarak verecek.

Park ve Bahçeler ekipleri tarafından gerçekleştirilen kışlık sebzeler 2 Hafta önce ekilmeye başlandı. Yaklaşık 2 dönümlük arazi üzerinde yer alan sebzeler vatandaşların hizmetine sunulması için 1 aya kadar bitmiş olacağının bilgisi verildi. Başkan Erdem ekipleri ziyaret ederek kendi elleriyle sebzelerden ekti. "Her şey vatandaşlarımız içindir" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 'Bu ürünlerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olması bizlere ayrı bir azim katıyor' Ceyhan  Belediyesi ekipleri vatandaşların her alanda ücretsiz olarak katkı sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda  ekonomiye de katkı sağlayarak Ceyhan'ı her alanda sosyal belediyecilik anlamında kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz ürünleri dar gelirli ailelerin, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak vereceğiz. Ceyhan halkının her zaman yanındayız" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ERDEM;, "SOSYAL, BELEDİYECİLİKTE, FARK, YARATMAYA, DEVAM, EDİYORUZ",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı