301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Eylül 2026 - Perşembe 19:39
 
Ahilik Haftası Nedeniyle MHP Heyetinden ESOB'a Ziyaret!
Ahilik Haftası Nedeniyle MHP Heyetinden ESOB'a Ziyaret!
SİYASET Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, beraberindeki heyet ile birlikte Ahilik Haftası kapsamında Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Niyazi Göger ve Birlik Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.


Ahilik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette; Ahilik kültürünün temelini oluşturan dürüstlük, güven, dayanışma, emeğe saygı ve meslek ahlakı gibi değerlerin yanı sıra günümüz esnaflık anlayışının gerektirdiği mesleki ve ticari ilkeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

ESNAF VE SANATKÂRLARIN BEKLENTİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, Ahilik kültürünün ve esnaflık ahlakının Adana’daki önemli temsil kurumlarından biri olan Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini, Ahilik Haftası gibi anlamlı bir dönemde ziyaret etmeyi özellikle önemli bulduklarını ifade etti. Görüşmede, Adana esnaf ve sanatkârlarının mevcut durumu, karşılaştıkları sorunlar, beklentileri ve çözüm önerileri ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf ve sanatkârların kent ekonomisine, istihdama ve sosyal hayata katkıları üzerinde duruldu.

AHİLİK MİRASI GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK
Ziyarette, Ahilik kültürünün gelecek nesillere aktarılması, meslek ahlakının güçlendirilmesi ve esnaf ile sanatkârlar arasındaki dayanışmanın geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Köklü bir meslek ve dayanışma geleneği olan Ahilik anlayışının, günümüz çalışma ve ticaret hayatında yaşatılmasının önemine dikkat çekildi.

 

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Ziyaret kapsamında MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım tarafından ESOB Başkanı Niyazi Göger’e, Ahilik Haftası’nın anlam ve önemine binaen çiçek ve plaket takdim edildi.

TEŞEKKÜR VE AHİLİK HAFTASI MESAJI
Başkan Hakan Yıldırım, ESOB Başkanı Niyazi Göger ve Birlik Yönetim Kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ederek, Ahilik Haftası’nın Adana’daki tüm esnaf ve sanatkârlar için hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ahilik, Haftası, Nedeniyle, MHP, Heyetinden, ESOB'a, Ziyaret!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı