301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Aralık 2021 - Cumartesi 21:23
 
Adana’nın Tufanbeyli ilçesi eksi 27 dereceyi gördü
Adana’nın Tufanbeyli ilçesi eksi 27 dereceyi gördü
GÜNDEM Haberi


Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde hava sıcaklığı eksi 27 dereceye kadar düşerken ev ve iş yerlerindeki camlarda oluşan buzlar sobaların yanmasına rağmen çözülmedi.

Tufanbeyli ilçesinde kar yağışının ardından hava sıcaklığı eksi 27 dereceye kadar düştü. Tufanbeyli’de 3 gün devam eden ve şehir merkezinde 30 santim köylerde ise 1 metreye yaklaşan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yapılan çalışmalar sonucunda kapanan yollar açılırken, ilçe beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışının bitmesiyle birlikte özellikle geceleri aşırı soğuk ve don yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 27 derece olarak ölçüldü. Hava sıcaklığı aşırı düştüğü için iş yeri ve evlerin camlarındaki buzların soba yanmasına rağmen çözülmediği görüldü. Çatılarda sarkıtlar oluşurken gün boyu aşırı soğuktan dolayı çözülmedi. Vatandaşların sarkıt buzların tehlike oluşturmaması için sopalarla düşürdü. Tufanbeyli sakinleri hava sıcaklığının eksi 27 dereceye düşmesi ile akan suyun bile buz tuttuğunu, camlardaki buzların erimediğini dile getirdiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’nın, Tufanbeyli, ilçesi, eksi, 27, dereceyi, gördü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı