301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Nisan 2023 - Perşembe 21:16
 
Adana Barosundan kan ve kök hücre bağış kampanyası
Adana Barosundan kan ve kök hücre bağış kampanyası
SAĞLIK Haberi


ADANA BAROSU VE TÜRK KIZILAYI İŞBİRLİĞİYLE KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adana Barosu ve Türk Kızılayı Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi işbirliği ile “İyi ki Varsın Kan Dostum" adı verilen kan ve kök hücre bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Adana Barosu Sandık Güvenliği Kurulu Başkanı Av. Mustafa Çinkılıç ile birlikte kök hücre ve kan bağışında bulundular.  

Adliye Sarayı Zemin L Blok önünde kurulan Kan Bağışı noktasına gelen katılımcıların, kan bağışından önce sağlık durumlarıyla ilgili formlar doldurup, daha sonra da kan değeri, tansiyon ölçümü, ateş, nabız gibi bulgularına bakıldı.

Kampanyaya avukatlar, adliye çalışanları ve yurttaşlar ilgi gösterdi.

Av. Semih Gökayaz, kan vermenin hayat kurtarmak olduğunu vurgulayarak, “Her yıl ramazan ayında yaşanan kan bağışındaki düşüş, deprem felaketinin yarattığı olumsuzluk ve günlük kan stoğunun aşırı düzeyde azalması nedeniyle bu kampanyayı düzenledik. Kişilere ve kurumlara kızabiliriz ama yurttaşları kan ihtiyacı konusunda çaresiz bırakamayız. Bende yılda en az bir kez bağışında bulunmaktayım. Bu vesile ile kampanyaya katılan tüm meslektaşlarıma, Türk Kızılay Orta Akdeniz Bölgesi Kan Merkezi Müdürü ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Sara Doyuran, Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı Özge Er ve Dr. Oktay Delibaş’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Saat 10.00'da başlayan kan bağışı 17.00'de sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Barosundan, kan, ve, kök, hücre, bağış, kampanyası,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı