301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 21:37
 
ADANA BAROSU’NDA 2020 YILININ SON RUHSAT TÖRENİ YAPILDI
ADANA BAROSU’NDA 2020 YILININ SON RUHSAT TÖRENİ YAPILDI
GÜNDEM Haberi


Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak mesleğe yeni adım atan genç avukatlara yönelik, pandeminin gerektirdiği sosyal mesafe kurallarına uygun ruhsat töreni düzenlendi.
 
Adliye Binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda gerçekleşen törene Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, yönetim kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi , avukatlar ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.
 
Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti.
 
Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.
 
Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç avukatlar ; Habibe Güngör, Ömer Günen, Ahmet Emin Sarpkaya, Sultan Nur Keloğlu, Radua Gökdemiroğlu, Hüseyin Emre Aydın, Ekrem Ziya Üstindağ, Esma Yaren Evcil, Feride Çolak Sabriye Yıldırım, Mehmet Furkan Başaran ve Ozan Hekimoğlu da ailelerine, Adana Barosu’na ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Staj dönemini tamamlayan genç avukatlara  cübbelerini;  Av. Nesrin Kaçar, Av. Selin Portakalcı, Av. Hamza Demir, Av. Nuri Şahin, Av. Aytaç Er, Av. Mustafa Eser, Av. Nevzat Elçi, Av. Sabahattin Gümüş ve Av. M. Ali Önal giydirdi.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, BAROSU’NDA, 2020, YILININ, SON, RUHSAT, TÖRENİ, YAPILDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı